Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Αληλεγγύη στον οπαδό της Πράσινης Θύελλας

Πριν από παιχνίδι της Πράσινης Θύελλας που αγωνίζεται στο Β΄ τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κάπου στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της εισόδου των οπαδών της συγκεκριμένης ομάδας στο γήπεδο υπήρξε προσάγωγη οπαδού επειδή μετά από έλεγχο βρέθηκε πυρσός σε μια τσάντα. Στα καπάκια άλλοι οπαδοί και φίλοι του προσαχθέντα κατέβηκαν στο Α.Τ αλλά βρέθηκαν περικυκλωμένοι από δυνάμεις των ματ και της Ζ. Οι ίδιοι οι οπαδοί της Πράσινης Θύελλας αναφέρουν: "ΑΥΤΟΦΩΡΟ οδηγήθηκε μόλις Φίλαθλος της ομάδας μας, ύστερα από τον ''στημένο'' έλεγχο που είχαν ετοιμάσει αστυνομικοί. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα βεγγαλικό, γεγονός που αποτέλεσε το λόγο της προσαγωγής του.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ TMHMA.
Σήμερα, γύρω πριν τις 4 το απόγευμα, μερικά λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της Θύελλας με το μεσαίο, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς σε όσους μπαίναμε εκείνη την ώρα στο γήπεδο. Σε μία τσάντα βρέθηκε ένας πυρσός και οι μπάτσοι προχώρησαν στη σύλληψη ενός οπαδού. Αμέσως κατεβήκαμε στο Α.Τ. Ανω Πόλης όπου το μετέφεραν. Λίγη ώρα μετά την άφιξή μας εκεί, βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από 2 διμοιρίες των ματ και της ομάδας Ζ. Αυτή τη στιγμή το παιδί βρίσκεται στη ΓΑΔΘ και αύριο το πρωί θα περάσει από εισαγγελέα.
Αηδια και οργη.Πηγαινεις να φωναξεις για τα φιλαρακια σου και βρισκεσαι στο τελος κατηγορουμενος με βαση εναν Θατσερικο νομο.2 διμοιριες,ζηταδες και ασφαλητες ζωνουν 3ο ατομα.Ενας ολοκληρος μηχανισμος κινητοποιειται για μια στρακαστρουκα!Γελοιοτητα!"

Για περισσότερες πληροφορίες για άλλο ένα κρούσμα δίωξης οπαδού από τις κατασταλτικές δυνάμεις του κράτους και μάλιστα σε παιχνίδι Β΄ τοπικής κατηγορίας επισκεφθείτε:

1 σχόλιο:

  1. αλληλεγγυη στο λευτερη απο πρασινη θυελλα και καλη λευτερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή