Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Tο πρώτο αυτό-οργανωμένο πολιτιστικό εγχείρημα της De_Control collective



Τι είναι η De_Control collective??

Η De_Control Collective αποτελεί μια προσπάθεια για την οργάνωση της επιθυμίας μας για δημιουργία και επικοινωνία μέσω μιας αυτοοργανωμένης και αδιαμεσολάβητης από ειδικούς του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας διαδικασίας. Η κολεκτίβα αυτή αντιμετωπίζει ως εχθρική την κυρίαρχη κουλτούρα που κατακλύζει τη βιομηχανία της διασκέδασης. Μια βιομηχανία χτισμένη στην εμπορευματοποίηση της ανάγκης για έκφραση και ψυχαγωγία που λανσάρει συγκεκριμένα πρότυπα συμπεριφοράς, που προωθεί το life- style, τη μόδα του σκυλάδικου, της ψευτοκουλτούρας.

Η κολεκτίβα είναι διατεθειμένη να συμπεριλάβει όλες τις πρωτοβουλίες ατόμων ή ομάδων που συμβαδίζουν με τις θέσεις γύρω από το ζήτημα της δημιουργίας και της αυτοοργάνωσης των αναγκών μας. Η αρχή έχει γίνει με την ομάδα της De_Control Collective που ακούει στο όνομα Dub ‘n’ Bass Collective.

Στις διάφορες δραστηριότητες της κολλεκτίβας που θα συμπεριλαμβάνουν parties, συναυλίες και προβολές θα λειτουργεί κάβα η οποία θα υποστηρίζει την οικονομική ενίσχυση της κολεκτίβας και των κινηματικών της υποδομών (εξοπλισμός, μηχανήματα, ηχεία κτλ).

1 σχόλιο:

  1. πολυ ομορφη η ατμοσφαιρα στο παρτυ.
    ευτυχως που καποιοι χαμογελανε ακομα (και κανουν τους αλλους να ανησυχουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή