Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

3η Αγωνιστική Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0

Η αγαπημένη μας ομάδα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τρίτωσε τις νίκες στο νέο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με την απόδοση της να φτάνει κατά διαστήματα σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 5000 οπαδοί ενώ οι οργανωμένοι και μη οπαδοί της ομάδας μας στη μικρή κερκίδα δημιούργησαν για άλλη μια φορά απίστευτη ατμόσφαιρα τόσο με τις φωνές, τα τραγούδια και τα καπνογόνα όσο και με το εκπληκτικό coreo που επιμελήθηκαν οι warriors. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και για άλλη μια φορά, ακούστηκαν από μεγάλη μερίδα οπαδών της μικρής κερκίδας συνθήματα κατά της αστυνομίας. Στα αξιοσημείωτα ήταν και το συμβάν κατά τη διάρκεια του οποίου δυο undercover «σερίφηδες» της κρατικής καταστολής θέλησαν να μανουριάσουν οπαδό πολύ πριν την έναρξη του παιχνιδιού και κατά την είσοδο του οπαδού στη κερκίδα. Η αντίδραση των λιγοστών εκείνη τη στιγμή οπαδών της ομάδας μας που βρισκόταν στο σημείο εκείνο ήταν άμεση με αποτέλεσμα οι «σερίφηδες» αυτοί να αλλάξουν γρήγορα γνώμη και να γυρίσουν πίσω εκεί που ανήκουν, στο περιθώριο.
Υ.Γ: Τη προηγούμενη μέρα και για την ίδια αγωνιστική ο Πας αντιμετώπιζε στα Ιωάννινα την γνωστή πια ηλιούπολη. Κάποια στιγμή οι λιγοστοί οπαδοί της ομάδας αυτής από το λεκανοπέδιο της αττικής αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ομάδα μας βρίζοντας την και ευελπιστώντας να κάνουν το ίδιο και οι οπαδοί του Πας. Οι οπαδοί του Πας δεν ασχολήθηκαν όμως αποδεικνύοντας ότι πολλές φορές κάποια πράγματα είναι πιο σοβαρά και πιο σημαντικά από τις τοπικές και παραδοσιακές ποδοσφαιρικές/οπαδικές αντιπαλότητες.Στο ποδόσφαιρο και κυρίως στον οπαδικό χώρο οι μπράβοι,οι συμμορίτικες -παρακρατικού στυλ- συμπεριφορές και η ανεγκέφαλη χουλιγκανοποζεριά δεν έχουν καμία θέση.

6 σχόλια:

  1. eimaste alania ki exoume ton pane gia thriskia
    kai den mas tromazei i POUTANA i astinomia
    kai den mas tromazei i POUTANA i astinomia
    kai den mas tromazei i POUTANA i astinomia
    kai den mas tromazei i POUTANA i astinomia
    kai den mas tromazei i POUTANA i astinomia
    kai den mas tromazei i POUTANA i astinomia
    AKOUSTE TO KALA ANTHROPOFULAKES....
    GATE*6 opws palia...
    antares*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πάτε καλά εσείς!
    Τι κερκιδάρα είναι αυτή?!?

    Χαιρετίσματα από Προοδευτική Τούμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οπαδοί του Πας δεν ασχολήθηκαν όμως αποδεικνύοντας ότι πολλές φορές κάποια πράγματα είναι πιο σοβαρά και πιο σημαντικά από τις τοπικές και παραδοσιακές ποδοσφαιρικές/οπαδικές αντιπαλότητες. exeis apoluto dukeo...gamo ta giannena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και δεν καταλαβα τι ακριβως θελει να πει ο προηγουμενος στο σχολιο του με αυτο που λεει ή αν ειρωνευεται κτλ νομιζω οτι αυτος που εγραψε το αρθρακι προφανως εννοει οτι υπαρχουν καποια πραγματα οπως το παρακρατος,οι μαφιοζικες μεθοδοι,οι μπραβοι (να προσθεσω και γω τη κρατικη καταστολη,τις καμερες,τους αθλητικους τρομονομους,καρτα οπαδου κτλ)που ειναι σιγουρα πιο σημαντικα ζητηματα (και πιο εχθρικα για τους οπαδους γενικοτερα) απο τις παραδοσιακες και τοπικες αντιπαλοτητες (που σιγουρα υπαρχουν και θα συνεχισουν να υπαρχουν).Το προηγουμενο ομως σχολιο επικεντρωνεται για αλλη μια φορα αποκλειστικα και μονο στο 2ο σκελος..
    Σιγουρα υπαρχουν ορισμενα πραγματα (λογω επιπλαστων -τις περισσοτερες τουλαχιστον φορες αν οχι ολες- διαφορων)που χωριζουν τους οπαδους γενικοτερα αλλα υπαρχουν και πολλα αλλα που τους ενωνουν.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ Α.Ζ
    AGRINIO
    WORKING CLASS ANTIFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.sport-fm.gr/article/296546

    Rikste mia matia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή