Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

30η Αγωνιστική: Πανθρακικός- Παναιτωλικός 1-1

Στο παιχνίδι της Κομοτηνής με αντίπαλο τον πανθρακικό σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος όσον αφορά την άνοδο στην Α Εθνική (ή σούπερ κλίκα αν προτιμάτε..) βρεθήκαμε περίπου 200 άτομα (οργανωμένες εκδρομές πραγματοποιήθηκαν τόσο από τους Warriors στο Αγρίνιο όσο και από τους Guerreros στην Αθήνα ενώ κλασικά πολλοί ήταν και οι αμαξάκηδες τόσο από το Αγρίνιο όσο και τη βόρεια ελλάδα) στη πιο μακρινή οδική εκδρομή της ιστορίας μας. Το κλίμα από το προηγούμενο κιόλας βράδυ που συγκεντρωθήκαμε ήταν ενδεικτικό της διάθεσης των εκδρομέων και τα πειράγματα και ο ανάλογος τζερτζελές ήταν φυσικά επακόλουθα. Όσον αφορά τα της εξέδρας υπήρχε παλμός και ένταση με συνεχόμενη φωνή και συνθήματα καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα παρόλη τη κούραση του μακρινού και πολύωρου ταξιδιού. Στα αγωνιστικά τώρα η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο 1ο ημίχρονο χάνοντας κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες.. Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του Παναιτωλικού έπεσε και μοιραία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, για λίγο όμως μιας και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και με λιγοστές εκατέρωθεν ευκαιρίες.

6 σχόλια:

  1. Re paidia ti einai auta pou diavazw. paizei venteta meta3u g13 kai g7 agrinio.
    Re xekolate ta miala sas re.Edw pinoume kafe dipla dipla kai leme malakies meta3u mas.3ekolate me ta kafrilikia.3erete polu kala oti den exete tpt na xwriste metaxu sas.
    To diskolo einai na sevomaste o enas tin kaula tou allou gia tin omada tou.To na arizei polemos meta3u mas einai malakia.
    Kai idika se mia mikri poli opws to agrinio.

    sevasmo stous opadous=sevasmos anamesa mas.
    gate 6 kapoios apo ligo makria!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etsi opos ta les fule ...apo makria...
    alla to agrinio dustixos megalonh mono se merika pragmata.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai paizei venteta metaksy twn provatwn ths 7 k twn provatwn ths 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw den ta thewrw provata ta paidia.exw gnorisei atoma kai apo ta 2 club kai einai san ki emena.Oloi exoume tin arwstia mas me tin omada mas. sto kato kato provoto den genniesai ginese.
    An arxisoume na trogomaste meta3u mas oi opadoi ekei stamataei kai i logiki kai meta gamiseta.
    an den allilosevomaste oi opadoi poios perimenete na mas sevastei sto telos?
    o 3:46pm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.agrinionews.gr/?p=7905

    kai meta psaxnoume na vroume tis diafores anamesa sti xounta kai tin astiki dimokratia...
    mgd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το περιστατικο αυτο που καταδεικνυει απο τη μια τη "νοημοσυνη" της κρατικης καταστολης και απο την αλλη τη σοβαροτητα της καταστασης που επικρατει εξαιτιας της προσπαθειας του κρατους και της πολιτικης/οικονομικης εξουσιας για καταστολη και φιμωση εν μεσω κιολας οικονομικης κρισης και του αντιστοιχου κοινωνικου αναβρασμου διαβαστε εδω: http://paroksismos.squat.gr/?p=2157

    ΑπάντησηΔιαγραφή