Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

29η Αγωνιστική: Παναιτωλικός-A.Ο Καλλιθέα 0-0

Η ομάδα που υποστηρίζουμε δεν κατάφερε να κλειδώσει την άνοδο μένοντας στο 0-0 με την ουραγό του πρωταθλήματος ομάδα της καλλιθέας. Έγιναν ευκαιρίες εκατέρωθεν με τις περισσότερες και πιο κλασικές (δοκάρι, αρκετά τετ α τετ κτλ) να γίνονται από τη μεριά του Παναιτωλικού που μάλλον άξιζε να κερδίσει αλλά η εμφάνιση του ήταν σε γενικές γραμμές απογοητευτική. Ας ελπίσουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια να πάνε όλα καλά έτσι ώστε τα 33 χρόνια να είναι αρκετά(σύμφωνα με το γνωστό σύνθημα).. Στην εξέδρα εντύπωση έκανε τόσο το πολύ όμορφο coreo που κάλυπτε σχεδόν τη μισή μικρή κερκίδα όσο και ο παλμός που επικρατούσε, όμορφες εικόνες που αποτελούν αποτέλεσμα της δημιουργικότητας των Warriors αλλά και άλλων ενεργών κομματιών της Θύρας 6. Όσο για τους λιγοστούς αυτούς παίχτες της ομάδας από την αττική που προκαλούσαν με χειρονομίες κτλ ήταν φυσικό η συγκεκριμένη στάση τους να εξαγριώσει τον κόσμο ο οποίος και αντέδρασε. Τέλος αξιοσημείωτος είναι ο διάλογος του προέδρου της παε με μερίδα οπαδών της ομάδας μας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον πρόεδρο να παρατάσσει μεγάλο αριθμό «φουσκωτών» σωματοφυλάκων τριγύρω του μόνο και μόνο για να κουβεντιάσει με τους φίλους της ομάδας οι οποίοι απλά ήθελαν να του εκφράσουν τις απόψεις τους κα τα παράπονα τους. Να σημειωθεί ότι σε κάποια στιγμή που επικράτησε μικρή ένταση στη κουβέντα κάποιοι από τους "φουσκωτούς" μίλησαν προκλητικά προς τους οπαδούς. Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε ξανά, η παρουσία μπράβων, "φουσκωτών" κτλ στο γήπεδο μας είναι ανεπιθύμητη.

6 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι για πισώπλατα μπουκέτα σε ποδοσφαιριστές μπορείτε να γράψετε κάτι καλύτερο απο το "προκαλούσαν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prokalouse to typaki .dld ti 8es na grapsoume.prokalouse ek tous asfalous (etsi nomize toulaxiston).pros gnwsin kai symmorfwsi loipon....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχετικα τοσο με το 2ο σχολιο αλλα και κυριως με το 1ο που γραφτηκαν στη συγκεκριμενη αναρτηση με το αρθρακι για το συγκεκριμενο παιχνιδι θα θελαμε να αναφερουμε τα εξης.

    Στο μικρο αυτο αρθρακι που αφορα το παιχνιδι γραφτηκε οτι καποιος/καποιοι παιχτες της αντιπαλης ομαδας προκαλεσαν και ως εκ τουτου καποιοι οπαδοι/φιλοι του Παναιτωλικου αντεδρασαν.Σιγουρα τετοιες περιπτωσεις συνιστουν λιγο ψυχραιμια μιας και αν καθε φορα που καποιος παιχτης αντιπαλης ομαδας προκαλουσε εμπαινε κοσμος μεσα τοτε θα επρεπε ανα δευτερο παιχνιδι περιπου να μπαινει κοσμος μεσα και να κυνηγαει παιχτες.Βεβαια φιλε που εκανες το 1ο σχολιο καυτηριαζεις το μικρο αυτο ντου που εγινε αλλα δεν σε βλεπουμε να καυτηριαζεις τις χειρονομιες απο τη πλευρα επαγγελματιων ποδοσφαιριστων.Γιατι?Εκτος και αν θεωρεις το περιστατικο αυτο κομματι της modern football αποψης ενω τις χειρονομιες του επαγγελματια ποδοσφαιριστη τις θεωρεις μερος της against modern football νοοτροπιας....

    Και για να προλαβουμε οσους θα ισχυριστουν οτι και οι παιχτες ανθρωποι ειναι και παρασυρονται απο την ενταση του παιχνιδιου κτλ κτλ,θα συμφωνησουμε μαζι τους αλλα αν αυτο ισχυει μια φορα για επαγγελματιες ποδοσφαιριστες που αμειβονται(αλλοι πλουσιοπαροχα,αλλοι οχι,δεν εχει σημασια..)τοτε για τους οπαδους ισχυει 10 φορες μιας και αυτοι ανθρωποι ειναι και παρασυρονται απο την ενταση του παιχνιδιου ενω ας μη ξεχναμε οτι πληρωνουν απο τη τσεπη τους προκειμενου να παρακολουθησουν την αγαπημενη τους ομαδα και το αγαπημενο τους αθλημα.Ετσι αν ειναι λογικο για τους πρωτους να παρασυρονται και να παραφερονται τοτε με την ιδια λογικη ισχυει το ιδιο και στο 10πλασιο για τους οπαδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. bravo sundaylovers!
    enas ap tous sunday lovers

    ΑπάντησηΔιαγραφή