Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Παρακρατικές επιθέσεις τώρα και σε οπαδικά στέκια

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου ο χώρος όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος της Παναχαϊκής Νavajo Antifa δέχεται επίθεση με βόμβες μολότοφ τα ξημερώματα. Τις επόμενες μέρες με κείμενο σε τοπικο πατρινό μέσο αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης ο Πατριωτικός Πυρήνας Οπαδών της Παναχαϊκής. Πέρα από την θρασυδειλία της επίθεσης σε κλειστό σύνδεσμο(κάτι που πλέον έχει γίνει μόδα στη χώρα μας), στο κείμενο απειλούν τους γείτονες του συνδέσμου πως αν δε διώξουν οι ίδιοι τους Navajo από τη γειτονιά ,την επόμενη φορά θα προκαλέσουν ζημιές σε αυτοκίνητα και κτήρια της γειτονιάς .

Είναι δεδομένη η αλληλεγγύη μας σε κάθε σύνδεσμο, παρέα, γκρουπ κτλ που δέχεται επίθεση είτε από φασιστικά σκουλήκια, είτε από πληρωμένα καθάρματα. Πόσο μάλλον όταν αυτή η παρέα έχει αντιφασιστικό χαρακτήρα όπως οι Navajo.

Πιστεύουμε πως έχει φτάσει καιρό τώρα η στιγμή για να αντιληφθούμε, όλοι οι οπαδοί, τους κοινούς μας εχθρούς που δεν είναι άλλοι από τους ένστολους, τα τσιράκια του ‘’αφεντικού’’ της κάθε ομάδας και γενικότερα τα άτομα που καπηλεύονται τις ομάδες μας για να διαδώσουν τις μισάνθρωπες ιδέες τους ή για να αντλήσουν υποψήφια μέλη για τους στρατούς του παρακράτους της «νύχτας» ή της ακροδεξιάς….

Αλληλεγγύη και αλληλοσεβασμός μεταξύ των οπαδών πριν να είναι αργά.
Έξω οι φασίστες και οι ρατσιστές από τα γήπεδα και από παντού.

Αυτόνομη Ζώνη

5 σχόλια:

  1. μπραβο παιδια!ευχαριστουμε για το ενδιαφερον!καιρος να ξυπνησουμε ολοι και να δουμε ποιοι ειναι οι πραγματικοι εχθροι!σεβασμος απο μενα!
    φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες!
    ναβαχο 3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συντροφοι η αλληλεγγυη σας μας δινει δυναμη να συνεχισουμε τον αγωνα μας εναντια στο συγχρονο ποδοσφαιρο τσακιζοντας οποιοαδηποτε μορφη φασισμου εντος και εκτος γηπεδων.
    ευχαριστουμε για την αλληλεγγυη σας και ελπιζουμε να σας δουμε και να τα πουμε και απο κοντα στο ραντικαλ.
    συντροφικα,οπαδικα
    navajo-antifa-acab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eksw h fasistes apo tis kerkides k apo pantou...panetolikos antinazi gate 6....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. antifa kseantifa edw einai agrinio,kai den ksexname14 Ιουνίου 2011 στις 6:29 μ.μ.

    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ NAVAJO

    DEMOLITIONARIOS
    PRO STREET HOOLIGANS
    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥΜΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή