Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Αυτόνομης Θύρας 10:"Κάτω η χούντα … Ζήτω ο Ηρακλής!!"

Θέλοντας να προλάβουμε τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης αλλά και όλους αυτούς που το τελευταίο διάστημα εκδίδουν σενάρια πρακτορολογίας και προβοκατορολογίας πιο συχνά και από τον Φώσκολο όταν παιζόταν η Λάμψη, σπεύδουμε να κάνουμε μια καταγραφή των γεγονότων που έλαβαν χώρα κατά τη σημερινή στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Σαν οπαδοί του Ηρακλή αποφασίσαμε να παραστούμε μαζικά στο χώρο της παρέλασης έτσι ώστε να διατρανώσουμε το αίσθημα αηδίας που τρέφουμε για το πολιτικό σύστημα της χώρας τόσο γι’ αυτό που έκαναν στην ομάδα μας, όσο και γι’ αυτό που κάνουν στις ζωές μας. Παρά τη προσπάθεια ματατζήδων και ασφαλιτών καταφέραμε να φτάσουμε κοντά στην εξέδρα των επισήμων όπου συναντήσαμε κόσμο από σωματεία εργαζομένων, οργανώσεις πολιτών αλλά και απλούς πολίτες οι όποιοι βρίσκονταν εκεί για να διαμαρτυρηθούν. Ενωθήκαμε μαζί τους με όλη μας τη ψυχή ιδιαίτερα όταν πήραν τη πρωτοβουλία να κλείσουν το δρόμο έτσι ώστε να μη γίνει η παρέλαση.

Μετά από αρκετή ώρα συνθημάτων και αφού είχε αποχωρήσει ο «θειος του πιλάβιου» ένας λόχος έφεδρων αξιωματικών, όπως πληροφορηθήκαμε μετά, ο οποίος βρίσκονταν πίσω μας, αποφάσισε να ανοίξει το δρόμο από τους προδότες, όπως φώναζαν, για να γίνει η παρέλαση. Όλως τυχαίως εκείνη την ώρα οι κλούβες των μπάτσων που βρίσκονταν μπροστά μας άνοιξαν τον δρόμο. Ξεκίνησαν λοιπόν με στρατιωτικό βήμα και «σιδερένια πυγμή» (λέμε τώρα), να περάσουν από πάνω μας. Φυσικά πήραν την απάντηση που τους ταίριαζε και επέστρεψαν εκεί από όπου ξεκίνησαν.

Δεν ξέρουμε ποιόν ωφελούν αυτές οι ενέργειες, πάντως σίγουρα το γεγονός να πλακώνονται στο ξύλο, ένστολοι στρατιωτικοί με πολίτες είναι κάτι που πιστεύαμε ότι θα αργούσαμε λίγο ακόμα να δούμε! Επίσης δεν ξέρουμε αυτά τα βατράχια, νεροχελώνες ή όπως αλλιώς λέγονται πού νόμιζαν ότι βρίσκονται. Ούτε σε κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης βρισκόμαστε ούτε η χούντα έχει γίνει στρατιωτική, προς το πάρων παραμένει κοινοβουλευτική. Ελπίζουμε το πάθημα να σας γίνει μάθημα!

Τέλος απευθυνόμαστε σε όλα τα παπαγαλάκια που θα σπεύσουν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα και τους λέμε ότι πλέον έχει έρθει η ώρα του λαού ο οποίος δεν θα σας ξεχάσει όταν ξεμπερδέψει με τα αφεντικά σας!

Εμείς σαν Αυτόνομη Θύρα 10 ξαναλέμε ότι θα βρισκόμαστε σε κάθε κοινωνική εκδήλωση. Θα γίνουμε ο ίσκιος σας μέχρι να ανατραπεί αυτό το καθεστώς το οποίο έχει διαλύσει τόσο τη ζωή μας, όσο και την ομάδα μας!

1 σχόλιο:

  1. Κάθε Τρίτη, στις 20:30, πραγματοποιούνται συνελεύσεις στο σύνδεσμο στην Αριστοτέλους

    Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!!!
    Ανακοινώσεις
    09.11.11
    Πρίν από λίγο λάβαμε και δημοσιεύουμε μια επιστολή από τον αδερφό μας Φ.Κ. ο οποίος συνελήφθει μετά το τέλος του αγώνα Καλλικράτεια - Ηρακλής. Για να μη παρεξηγηθούμε, διευκρινίζουμε οτι η δημοσίευση της συγκεκριμένης επιστολής ζητήθηκε από τον ίδιο και δεν πρόκειται για προσπάθεια "διαφήμισης" του συνδέσμου μας.

    "Το λιγότερο που θα μπορούσα να πράξω έπειτα τα τελευταία γεγονότα είναι αυτή η ευχαριστήρια επιστολή προς τα αδέρφια μου στον Ηρακλή. Έπειτα από την άδικη σύλληψή μου μετά τον αγώνα του Ηρακλή με την Καλλικράτεια αυτοί στάθηκαν δίπλα μου από την αρχή μέχρι το τέλος. Με δικηγόρους, χρήματα, τροφή για τα κρατητήρια δεν με άφησαν στιγμή μόνο μου. Ποτέ δεν θα ξεχάσω όσους βρισκόταν δίπλα μου είτε ψυχολογικά είτε πρακτικά.

    Ο Ηρακλής χρόνια τώρα δέχεται μια οργανωμένη επίθεση εξόντωσης κατά του λαού του. Με φυλακίσεις, πεσίματα σε συνδέσμους, ξύλο, δακρυγόνα. Έχει χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο για την διάλυση του ποιο ιστορικού συλλόγου της Ελλάδας. Πίστευα ότι μισούν τον Ηρακλή. Ότι έχουν μένος και μανία απέναντι στον λαό του. Αλλά έπειτα από την σύλληψή μου στα κελιά και την μεταφορά μου στα κρατητήρια διαπίστωσα ότι έκανα λάθος.

    Το διαπίστωσα όταν οι αστυνομικοί με ρωτούσαν επίμονα αν είμαι από την Αυτόνομη θύρα 10.
    Το διαπίστωσα όταν προσπαθούσαν να με κρύψουν για να μην με δουν οι φίλαθλοι του Ηρακλή.
    Το διαπίστωσα όταν με μετέφεραν χιλιόμετρα μακριά για να μην μαζευτεί κόσμος απ' έξω.
    Το διαπίστωσα όταν με μετέφεραν από πίσω πόρτες στα υπόγεια των δικαστηρίων ανεβαίνοντας με σειρήνες ανάποδα από παράδρομους.
    Το διαπίστωσα όταν με ρώταγαν αν θα έρθουν έξω από τα δικαστήρια οι φίλαθλοι του Ηρακλή για να τα σπάσουν.
    Όταν η αίθουσα γέμισε οπλισμένους αστυνομικούς παντός τύπου. Όταν οι άνθρωποι που προσπάθησαν να με καταστρέψουν έφυγαν από τις πίσω πόρτες.

    Μία από τις ποινές μου είναι η υποχρεωτική παρουσία μου στο αστυνομικό τμήμα, σε κάθε ματς του Ηρακλή επί έξι μήνες. Μα κάνανε λάθος… Γιατί μπορεί να έχουν την παρουσία μου στο τμήμα αλλά την καρδιά μου θα πρέπει να πάνε να την πάρουν μέσα από το γήπεδο.

    Στα εύκολα Ηρακλής.

    Στα δύσκολα… ΗΡΑΚΛΑΡΑ

    Σας ευχαριστώ όλους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή