Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

25η Αγωνιστική Παναιτωλικός-Π.α.ο.κ 1-1

 
 Ο Παναιτωλικός παίζοντας τα τελευταία του χαρτιά όσο αφορά τη παραμονή, αποδίδει πολύ καλή μπάλα, σκοράρει και χάνει ευκαιρίες απέναντι στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά δυστυχώς οι δυνάμεις των παιχτών τους προδίδουν λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης, όπως ακριβώς στον αγώνα με τον παναθηναικό. Η υπόθεση παραμονή δείχνει να γίνεται πιο δύσκολη και περίπλοκη. Εκνευριστικό στο 2ο ημίχρονο το διαιτητικό τρίο που έβαζε με κάθε τρόπο τους παίχτες μας μέσα στη περιοχή τους.

Το κομμάτι του πετάλου της Θύρας 6 έδωσε οπαδικό ρεσιτάλ για άλλη μια φορά. Αρχικά με το καταπληκτικό tiffo στην αρχή του παιχνιδιού, το οποίο επιμελήθηκαν το Sunday Lovers group και το group των Youth Block(για λιγάκι νομίσαμε ότι είμαστε στο Kingston και όχι μόνο εξαιτίας του tiffo..). Στη συνέχεια με την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με φωνή, καπνογόνα και τραγούδι που κάποιες φορές παρέσερνε και τις υπόλοιπες κερκίδες.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν περισσότεροι από 6.500 οπαδοί και φίλοι της ομάδας μας.Το παρόν έδωσαν και περίπου 50 οπαδοί και φίλοι του π.α.ο.κ από το Αγρίνιο και την υπόλοιπη αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες πόλεις της βόρειας ελλάδας.

 
Υ.Γ: Καλό ταξίδι Δημητράκη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου