Κυριακή 1 Απριλίου 2012

26η Αγωνιστική Α.ε.κ-Παναιτωλικός 1-0

Ο Παναιτωλικός πολύ κατώτερος των περιστάσεων ηττήθηκε από μια απαράδεκτη και αδιάφορη α.ε.κ και οι ελπίδες παραμονής στη σούπερ κλίκα έγιναν ακόμη πιο ισχνές. Στο γήπεδο παραβρέθηκαν αρκετές εκατοντάδες οπαδών και φίλων της ομάδας μας χωρίς διακριτικά μιας και για άλλη μια φορά αστυνομία και π.α.ε μας εμπόδισαν για άλλη μια φορά να εκδράμουμε και να βρεθούμε κοντά στην ομάδα μας.

Οι οπαδοί και φίλοι της ομάδας μας ήταν διάσπαρτοι στο άδειο και αχανές ο.α.κ.α χωρίς διακριτικά και οργανωμένη παρουσία. Τη μοναδική φορά που κάποιοι από αυτούς αποπειράθηκαν να κάνουν διακριτή τη παρουσία τους προσπαθώντας να κρεμάσουν πανί με το όνομα περιοχής από τα περίχωρα του Αγρινίου προκάλεσαν τις φυσιολογικές αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών της αθηναϊκής ομάδας και δεν το κρέμασαν. Επίσης περίπου 20 μέλη των Guerreros παραβρέθηκαν όλοι μαζί στο γήπεδο χωρίς διακριτικά.

Τα πράγματα τώρα έχουν δυσκολέψει πολύ και απαιτείται νίκη με τον ολυμπιακό, κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Όπως και να έχει ακόμη και αν πέσουμε στη Β εθνική δεν θα αλλάξει κάτι για εμάς. Πάλι στο ίδιο σημείο της κερκίδας θα είμαστε και θα φωνάζουμε για το αγαπημένο μας ποδοσφαιρικό/αθλητικό σωματείο. Αυτό που μας νοιάζει μόνο είναι να συνεχίσουμε να είμαστε καθαροί μακριά από παράγκες, κυκλώματα, διαφθορά και διάφορα άλλα τέτοια. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είμαστε περήφανοι Παναιτωλικοί στην Α, στη Β, στη Γ εθνική..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου