Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΜΠΑ.ΓΟΥ.ΔΟ ! !


Ανακοίνωση Warriors-Θύρα 6
Γίναμε σοφότεροι και σήμερα. Σε έναν αγώνα που είχαμε σκοπό να τον κάνουμε γιορτή, η αντίπαλη ομάδα και οι μπάτσοι, προσπάθησαν να μας την σπάσουν αλλά δεν μασάμε.

Η ομάδα του Τζώρτζ Κλόουν , συγγνώμη Κλούνεϊ, της προπονητικής μας θύμισε ‘’υπέροχες’’ στιγμές της δεκαετίας του ’80. Από το 10λεπτο ξαπλωμένα παιχτάκια (κύριε διαιτητά έσκισα το καλσόν), άμυνα λεωφορείο, ούτε μια (1) ευκαιρία!!! και ένα κοράκι να τους σιγοντάρει. Αυτή η ομάδα όχι μόνο για άνοδο κάνει αλλά κάθε φορά που περνά έξω από γήπεδο πρέπει να χτυπάει συναγερμός. Ακόμη και η ουραγός Αναγέννηση Επανομής έχει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, εσείς καθόλου. Μας το έδειξε και ο Τζώρτζ που πανηγύριζε λες και πήρε βαθμό στο Μπερναμπέου.

Από την άλλη και η αστυνομία έδωσε σήμερα τα ρέστα της. Αφού δεν βρήκε τις ‘’πυρηνικές βόμβες’’ που κρύβουμε στα γραφεία μας, σε έλεγχο που έκαναν προ ημερών και στους τρεις συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 6, σήμερα έφραξαν την είσοδο της θύρας και δεν αφήναν κανέναν να εισέρθει. Όταν, όπως ήταν φυσικό ο κόσμος, με τα εισιτήρια στα χέρια, διαμαρτυρήθηκε άρχισε ο ψεκασμός, έτσι για να μυρίσουμε άνοιξη. Το γλυκό έδεσε και με τις συνοδευτικές γκλομπιές, έτσι για να μάθουν τα ‘’κωλόπαιδα’’ που έχουν την απαίτηση να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα! Εμείς όμως κατανοούμε το πρόβλημα των χοίρων (παρόμοιο με της γρίπης). Οι μισθοί πετσοκόβονται, η κοινωνία σας φτύνει και το εμπόριο ηρωίνης δεν πάει καθόλου καλά τελευταία.

Για να τελειώνουμε. Εμπόδιο δεν θα μας σταθεί κανένας μπάτσος, διαιτητής, αντίπαλος. Καυλώνουμε να βλέπουμε αυτόν τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και μαζί με την ομάδα θα ξανακάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

 ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ
ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS
Υ.Γ. Καλό ταξίδι στο καναρινάκι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου