Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

5η Αγωνιστική ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Ολυμπιακός 0-0

Η αγαπημένη μας ομάδα αντιμετώπισε στα ίσα το μεγάλο αντίπαλο της, έπαιξε με πάθος αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο & απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας. Μεγάλο & ιστορικό αποτέλεσμα που με λίγη τύχη & περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να ήταν ακόμη & νίκη! Η διαιτησία αν & δεν επηρρέασε το αποτέλεσμα παρόλα αυτά μοίρασε τα σπόρια δίνοντας τα στον ισχυρό (όπως άλλωστε & στον αγώνα με τον Παναθηναικό, ούτως ή άλλως έτσι συμβαίνει συνήθως στο ελληνικό ποδόσφαιρο), κιτρινίζοντας με πολύ άνεση αρκετούς παίχτες του Παναιτωλικού αλλά αποφεύγοντας να πράξει το ίδιο σε αρκετές ανάλογες περιπτώσεις  για τους παίχτες του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος του Παναιτωλικού έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο το οποίο κατακλύστηκε από 6.500 & πλέον φίλους & οπαδούς του Τίτορμου. Οι οργανωμένοι ξανά στη θέση τους στο πέταλο, δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν & αποτελούσαν μπροστάρηδες & ενορχηστρωτές στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε, συμπαρασύροντας & πολλούς άλλους από τις άλλες κερκίδες (κυρίως από τη μικρή). Μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει σίγουρα & σε όλους εμάς.
 
Υ.Γ1: Σιγά μη φοβηθούμε τους υπάνθρωπους που εχθρεύονται πανανθρώπινες αξίες όπως η ισότητα, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η ελευθερία του λόγου & της έκφρασης & ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή.

Υ.Γ2: Αυταρχικές, τραμπούκικες & προκλητικές συμπεριφορές εννοείται πως δεν γίνονται δεκτές έξω από τη θύρα μας είτε γίνονται από ένστολους είτε από ιδιωτικούς υπάλληλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου