Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ενημέρωση από 2ο Antifa League Athens

Ανασκόπηση 12ης Αγωνιστικής – Χαλάνδρι
(διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ)
Όταν ανεβαίνεις σε μια γειτονιά για την αγωνιστική του Αντιφα Λιγκ, όπου δεν επισκέπτεσαι συχνα ακόμη και μέσα στην Αττική, έχεις την εντύπωση ότι πηγαίνεις μονοήμερη εκδρομή. Κοιτάς σαν χάνος στην αρχή μέχρι να προσαρμοστείς,να κοζάρεις την περιφρούρηση, να βοηθήσεις στο στήσιμο του ήχου ,της γραμματείας, να κρεμάσεις τα πανιά και στην συνέχεια να αρχίζεις να αλλάζεις καμιά πάσα μέχρι να αρχίσει το ματς.

Όταν φτάσαμε βρήκαμε μια αγέλη από σκληροπυρηνικούς “μπόμπιρες”, ηλικίες από 6 μέχρι 13, τρελές φάτσες  και οι περισσότεροι με πολύ δυνατή κατάρτηση στο ποδόσφαιρο,   οι οποίοι δεν είχαν καμία απολύτως διάθεση να μας δώσουν το γήπεδο και τσαμπουκαλεύτηκαν μάλιστα σε σημείο οι πρώτες επαφές να πέφτουν στο κενό!

Μετά από μίνι συνέλευση αποφασίστηκε να παίξουν με μια μικτή αντιφα λιγκ, ώστε να ζεσταθούμε, και μετά να μας επιτρέψουν να αγωνιστούμε, με την ρήτρα ότι με την λήξη της αγωνιστικής θα παιξουν παλι εκείνοι! Όι διαπραγματεύσεις στέφθηκαν με επιτυχία και έτσι ξεκινήσαμε την 12η αγωνιστική μας στο Χαλάνδρι!


Τα παιδιά που βλέπετε και τις οικογένειές τους επιχειρεί να εκδιώξει το κράτος απο τα καταλύματα τους και να τους στείλει όσο πιο μακριά γίνεται…Κάτι σαν τις φαβέλες της Ελλαδας



Στις 28-29/06 πραγματοποιείται το φινάλε της φετινής χρονιάς με το 2μερο των play offs που θα πραγματοποιηθούν στη Βίλλα Ζωγράφου και στο Πολυτεχνείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου