Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο τύπου τμήματος χάντμπολ ερασιτέχνη Παναιτωλικού


 Παναιτωλικός - Ζαφειράκης Νάουσας
Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 14:00 στο Δ. Α. Κ. Αγρινίου, χτυπά η καρδιά του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού και συγκεκριμένα του αντρικού τμήματος Χειροσφαίρισης του Συλλόγου μας, καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών Ελλάδος.

Για την πρώτη αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Α2 κατηγορίας η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με μοναδικό στόχο τη νίκη και το ξεκίνημα με το δεξί στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινάει.

Στην προσπάθεια αυτή της κατάκτησης το δύο υπερπολύτιμων βαθμών για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, η ομάδα μας χρειάζεται την βοήθεια όλων, μα πάνω από όλα την βοήθεια του υπέροχου κόσμου της.

Το Διοικητικό Συμβούλιου του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, το τεχνικό επιτελείο του αντρικού τμήματος χειροσφαίρισης καθώς και όλοι οι παίκτες της ομάδος μας καλούν όλο τον λαό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας και όλο το φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου να δώσει βροντερό παρών και να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, δίνωντας την μεγάλη ώθηση που χρειάζεται στην ομάδα μας για να φτάσει στη μεγάλη νίκη!!!

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 14:00 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!!!!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου