Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

13η Αγωνιστική: Παναιτωλικός - Πανιώνιος 2-1

Ο Παναιτωλικός μας πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και έφτασε στη νίκη πιο εύκολα από ότι φανερώνει το τελικό σκορ, μιας και για άλλη μια φορά οι παίχτες της ομάδας μας παρουσιάστηκαν άστοχοι τόσο στη τελική προσπάθεια όσο και στις εκτελέσεις πέναλτυ!
 
Η Θύρα 6 παρά την αυτάρχική και ετσιθελική έξωση που δέχτηκε απο τη παε, δεν άφησε ούτε αυτή τη φορά την ομάδα μόνη της, μιας και παραβρέθηκε στη μικρή κερκίδα, στη παλιά Θύρα 6 για να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας και να αποτελέσει για άλλη μια φορά τον 12ο παίχτη. Κάτι που οι παίχτες της ομάδας  όχι απλά εκτίμησαν αλλά το επιβεβαίωσαν κιόλας με τον ξέφρενο πανηγυρισμό του Ολλανδού Λεάντρο Κάπελ μπροστά ακριβώς από τους οργανωμένους της Θύρας 6, με τον παίχτη της ομάδας μας να μοιράζεται μαζί τους τόσο την χαρά του γκολ όσο και την αγάπη για το Σύλλογο, δείχνοντας μάλιστα επιδεικτικά το σήμα της ομάδας κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του, μια σκηνή από αυτές που έχουν ανεκτίμητη αξία για όλους εμάς που ασχολούνται με τον Τίτορμο και με το ποδόσφαιρο γενικότερα. 
 
Υ.Γ1: Ένας οπαδός του Παναιτωλικού κατηγορήθηκε πέρα ως πέρα ΑΔΙΚΑ για το περιστατικό του αγώνα με τον Παναθηναικό και καταδικάστηκε στα πλαίσια του αθλητικού (τρομο)νόμου με αυστηρότατες ποινές που συμπεριλαμβάνουν φυλάκιση με αναστολή, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και παρουσία στο Α.Τ. Η καταδίκη αυτή έρχεται να συμπληρωθεί στη μεγάλη αυτή λίστα με τις δεκάδες στοχευμένες, άδικες και αυστηρές διώξεις αλλα και καταδίκες που αφορούν τη Παναιτωλική κερκίδα.
 
Υ.Γ2: Πολύς ήταν ο κόσμος που χάρηκε με την επιστροφή της Θύρας 6 στη παλιά φυσική της θέση, στο κέντρο της μικρής κερκίδας. Εκεί που γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές οπαδών του Παναιτωλικού, εκεί που δημιουργήθηκε και μετουσιώθηκε για πρώτη φορά η μεγάλη οικογένεια της Θύρας 6 και των Warriors. Στη κερκίδα που και ιστορικά αποτελεί τη φυσική μας θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου