Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

89 χρόνια Περηφάνειας!


 9 Μαρτίου 1926 - 9 Μαρτίου 2015
89 χρόνια ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ! Η ομάδα της καρδιάς μας θα συνεχίσει να αποτελεί άξιο πρεσβευτή της πόλης μας πάντα παράλληλα με ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ έργο ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ προσφορά και τιμώντας τις αρχές και τις αξίες που την χαρακτηρίζουνε στο πέρασμα των χρόνων! Όσα λόγια και να γράψουμε δεν θα φτάνουν γιατί το ΜΕΓΑΛΕΙΟ σου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ μας τελειωμό δεν έχει!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ 
ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!

3 σχόλια:

 1. Πάμε γερά να φτιάξουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χρονιά πολλά σε όλους .... με υγειά και αγάπη στις καρδιές μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Μήλου με τις θαλάσσιες εκδρομές της Horizon Yachts.
  Κλέφτικο Μήλος
  Ημερήσιες εκδρομές γύρω από τη Μήλο. Απολαύστε μια ολοήμερη κρουαζιέρα ή μια εκδρομή μισής μέρας με ένα από τα σκάφη μας. Επιλέξτε μια από τις διαδρομές μας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία.
  Ημερήσιες εκδρομές
  Εκδρομή με ιστιοπλοϊκό, καθημερινές κρουαζιέρες. Απολαύστε ιστιοπλοΐα και κολύμπι στη δυτικές δυσπρόσιτες παραλίες της Μήλου. Εξερευνήστε το Κλέφτικο, την παραλία Καλόγρια και το σπήλαιο της Συκιάς.
  Εκδρομή με ιστιοπλοϊκό
  Εκδρομές μισής ημέρας, σύντομη εκδρομή με ταχύπλοο στο Κλέφτικο. Απολαύστε μπάνια στις νότιες παραλίες της Μήλου, κολυμπήστε και εξερευνήστε το Κλέφτικο, την παραλία Τσιγκράδο και την παραλία Γέρακας
  Εκδρομή μισής ημέρας
  Εκδρομές πριβέ– ιδιωτικές κρουαζιέρες, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τα την πολυκοσμία και να απολαύσετε μια ιδιωτική εκδρομή με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας
  Εκδρομές πριβέ
  Σπήλια της Συκιάς, βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού και προσεγγίζεται μόνο με σκάφος. Αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι ότι μέρος της οροφής έχει καταρρεύσει δημιουργώντας μία τρύπα με θέα τον καταγάλανο ουρανό.
  Σπηλιά της Συκιάς
  Ερωτήσεις για τις εκδρομές που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!
  Πληροφορίες για τις εκδρομές

  ΑπάντησηΔιαγραφή