Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Εξώφυλλο-Οπισθόφυλλο Τεύχους 5




14 σχόλια:

  1. Σε λιγες μερες μπαινει τυπογραφειο.Στη Καρδιτσα στελνουμε ουτως η αλλως εντυπα σε καποιες οπαδικες συλλογικοτητες και συνδεσμους.Αλλα μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μας με email για να συννενοηθουμ,ε που να στειλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το εξωφυλλο πολυ καλο οπως παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. /allsportsagrinio.gr/wordpress/?p=9223....rhkste 1a matia kai'dw..th lenai oi pierikoi gia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Υ.Γ 1.Ατακα τις χρονιας : Την ωρα που ηρθαν να μας παρουν Παναιτωλικοι για το γηπεδο λεει ο ενας στον αλλο..Οτι θα ερχομασταν να παρουμε και φιλοξενουμενους οπαδους ειλικρινα στο λεω δεν το περιμενα....

    ntax dikio den exei...gia pigenete liga xronia pisw.Sto klouvi opoios kai na erxotan ginotan O! xamos.
    Ntax paidia ...WARRIORS-AZ-YB...POLUUUUU MPROSTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τους Πιερικους πάντως εχουν μερικά φασιστάκια. Ο ΣΟΠ συγκεκριμενα, οι Μελανόλευκοι δειχνουν ουδετεροι, αλλά καθοντα μαζι τον ΣΟΠ. Καμια 20αρια άτομα, αντε και λίγα παραπάνω, πιτσιρίκια σχεδόν όλα, με λίγους μαγαλύτερους που λόγικά πουλάνε το εθνικιστικό παραμύθι. Όποιος έχει πάει Κατερίνη έχει δει και τα πανό τους και καταλαβαίνει.
    Ψιλοαστείοι γενικά, αλλά τέτοιοι οπαδικοί πυρήνες πρέπει πάντα να εχουν την αντίστοιχη αντιμετώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι το διαπιστωσαμε και μετα το μεταξυ μας παιχνιδι στο μπλογκ τους.Το υποπτευομασταν κιολας απο την επισκεψη μας στο 1ο γυρο στην εκει βορειοελλαδιτικη πολη.Αστειες καταστασεις παντως.No politica μαζι με εληνικη υπερηφανεια,μεγα αλεξανδρο και ιντερνετοχουλιγκανιλικι.Τεσπα,τωρα ξερουμε ομως..Η αληθεια βεβαια ειναι οτι στο γηπεδο ηρθαν 15 ατομα απο τα οποια η συντριπτικη πλειοψηφια ηταν ηλικιας 16-18.Και απο "ελληνικα συμβολα" και περισσιο πατριωτισμο τιποτα απολυτως.Και οταν στη μεταξυ μας επικοινωνια ρωτηθηκαν απο παιδια απο το συνδεσμο μας για το αν ειναι διατεθειμενοι να φερουν μαζι τους και να αναρτησουν σημαιες και αλλα εθνικο-πατριωτικα συμβολα απαντησαν οχι και οτι δεν εχουν σχεση με τετοια.Αυτα τα ολιγα,απλα να προσθεσω οτι η οπαδικη αλληλεγγυη δημιουργειται μεταξυ οπαδων που ειναι και ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Καποιος απο Α.Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις αρχες της βδομαδας μπαινει τυπογραφειο.Το καλο αργει να γινει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραιο εκσοφιλλο !! ο παροξυσμος ποτε θα βγαλει νεο τευχος; εμαθα οτι ισως σταματησει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακουστηκε κατι τετοιο??
    Μα,αυτο ειναι ειδηση!!!!!
    Ή αλλος ενας Αγρινιωτικος αστικος μυθος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή