Τρίτη 17 Μαΐου 2011

1ο All Colours Are Beautiful festival

Το πρώτο "All Colours Are Beautiful" festival της Αυτόνομής Ζώνης θα πραγματοποιηθει στις 21-22 του Μάη. Για το τουρνουά 5χ5 οι αιτήσεις συμμετοχής σταματούν την Τετάρτη, 18 του Μάη.
Τα έσοδα του 2μέρου θα διατεθούν για τα δικαστικά έξοδα των 25 διωκόμενων οπαδών του Παναιτωλικού στα περιστατικά της νίκαιας. Ένα μικρό μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την έκδοση του επερχόμενου 6ού τεύχους του εντύπου της Αυτόνομης Ζώνης.

22 σχόλια:

  1. prwtathlima tha parw egw kai psakste gia to deutero..youth block 6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gamata mages...elpizw na mporesw na eimai ekei...opws kai na exei panta A.C.A.B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποιος απο Α.Ζ-Αγρινιο17 Μαΐου 2011 στις 4:44 μ.μ.

    Εσεις παιδια που επικεντρωνεστε στον πρωταθλητισμο,εκτος της μπαλας,εχει και μια κουβεντα οπως και προβολες,δεν ξερω αν το προσεξατε....
    Ειναι αρκετα ενδιαφεροντα και αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8a katevasw k gw omada.petamenoi f.c.
    pakias-6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. anadimosieysh apo ta krymena toy indymedia

    Η επανασταση αργησε μια μερα. Επιβεβαιωμενο απο τηλ

    Συντροφια παλι καλα που το παλικαρι τη γλιτωσε απο τυχη γιατι εχει φουλ παρτακια τωρα που εχει ανοιξει ο καιρος. Δε γινοταν και ο γρηγοροπουλος να τη γλιτωσει απο θαυμα, ωστε να μην υπαρχει λογος να τα γαμησουμε ολα? Οχι τιποτα αλλο , αλλα ειχε κατι ωραια παρτακια εκει πριν τα χριστουγεννα.

    ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ (αλλα αν τραυματησει σχεδον θανασημα δε πολυπαιζει θεμα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κακος και μονος18 Μαΐου 2011 στις 2:01 μ.μ.

    kai γω θα κατεβάσω ομάδα με μοτο εναντια στο ποδοσφαιρο γενικά και την απαθεια που αυτο προκαλέι.αλλα δυστυχως ειμαι μόνος και δεν βρίσκω άλλους...Θυμάστε το συνθημα εξω από το γηπεδο τπυ παναι ΑΕ που έλεγε "κλωτσηστε τα αφεντικα όχι τισ μπάλες;" εγω το εγραψα!

    ΥΓ: Η αζ εχει τισ καλυτερεσ προθεσεις, η παε ομως όχι
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.o panai file legetai panaitwlikos g.f.s. kai oxi panai AE.
    2.wraio to syn8hma sou
    3.to yg kalytera na to egrafes sto site ths pae

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thn koupa tha paroun oi s6 xwriates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κακος και μονος19 Μαΐου 2011 στις 12:30 μ.μ.

    1) λεγεται παναι γφσ και οχi παναι αε τo ξερω. είναι όμως; οι παικτεσ(οχι οι αγρινιωτεσ)βγαζουν τρελα λεφτα . το ιδιο και οιπαραγοντες. το παdοσφαιρο ειναι ενα ομορφο παιχνιδι που παιζεται στις πλατεσ των καταπιεσμένων. το ξερεισ νομιζω.
    2) οκ αλλα λιγο αστοχο γιατι τα βαζει με το αθλημα και οχι το επαγγελμα
    3) δεν συνομιλω με την παε και ουτε εχω καμια ορεξη να πιανω κουβεντα με τα αφεντικα. συζητάω με αυτους που βρισκομαστε στην ιδια -περιπου- ταξη (οχι σχολικη αλλα κοινωνικη) που σιγουρα ειναι και αυτοι που αραζουν στα γηπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.me ton idio tropo skepshs k to internet einai mia terastia viomhxania alla vlepw to xrhsimopoieis gia kapoio logo.gia kapoio logo loipon xrhsimopoioume k kapoioi to podosfairo k tis kerkides...
    oute h a.z. pisteyw oti synomilei me thn pae ,oute oti 8elei na synomilisei,ara den mporei na metaferei thn apopsh sou,parolo pou th symmerizetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα σχολια μου ειναι καλοπροαίρετα...ομως ανωνυμε οτι ναναι λες; εφαγες αναφανταλια; καμια άλλη κοντανα θα πεταξεις; θα μπω παλι το βραδυ ισως να δω τι άλλο θα γραψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. nai sigoura einai kaloproaireta,kovw to xeri mou gia ayto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καποιος απο Α.Ζ-Αγρινιο19 Μαΐου 2011 στις 4:02 μ.μ.

    Φιλε κκ ή κακος και μονος (δεν ξερω αν ειστε οι ιδιοι,φανταζομαι πως ναι) επειδη και αλλες φορες σε αυτο το μπλογκ εχουν ξαναγραφει αναλογα σχολια με πολιτικαντικα και δογματικα χαρακτηριστικα θα ηθελα να σου πω κατι.Καταρχας το τσουβαλιασμα αν και δημοφιλης το τελευταιο καιρο τακτικη δεν θα ελεγα οτι ειναι πολιτικα και κοινωνικα γενικοτερα ορθη.
    Δεν ξερω σε ποιο πολιτικο χωρο και αν ανηκεις.Πριν αρχισεις λοιπον να κανεις κριτικη για τους γηπεδικους κτλ κανε καλυτερα κριτικη για τον χωρο-φαση στην οποια ανηκεις ή δραστηριοποιεισαι εφοσων δραστηριοποιεισαι. Ξερεις, μικροπολιτικες, ατυπες αλλα υπαρκτες ιεραρχιες,δημοσιες σχεσεις, διχονοιες, καπελωματα,επιλεκτικες συμπεριφορες, καφριλα κτλ κτλ.Το γηπεδο ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας και εννοειται οτι κουβαλαει και τα αναλογα αρνητικα χαρακτηριστικα του και αυτο.
    Αν αρχιζαμε ολοι να ψειριζουμε τη λεπτομερεια τοτε αστο μεγαλε....
    Το οτι πληρωνεις νοικι σημαινει οτι επικροτεις ντε και καλα το θεσμο της ιδιοκτησιας??
    Το οτι πληρωνεις τους λογαριασμους του κρατους και την εφορια σημαινει οτι αποδεχεσαι την υπαρξη του και οτι τη στηριζεις κιολας??
    Το οτι πας σουπερμαρκετ και τα σκας σημαινει οτι στηριζεις τις πολυεθνικες και τον καπιταλισμο???
    Το οτι πας στρατο σημαινει απαραιτητα οτι εισαι μιλιταριστης,εθνικιστης ή πατριωτης??
    Το οτι χρησιμοποιεις το ιντερνετ σημαινει οτι υποστηριζεις συνειδητα την υπαρξη ολων αυτων των κεφαλαιοκρατων που πλουτιζουν απο τις πατεντες και τη τεχνολογια που πωλουν??
    Ποια ειναι η διαφορα δλδ του να πηγαινεις γηπεδο πληρωνοντας ενα αντιτιμο με το να πηγαινεις σε ενα ροκ μπαρ (εναλλακτικο ή ακομη και του "χωρου"..) και να πληρωνεις το ποτο 4 ή 6 ευρω??????
    Εκτος και αν καλοπροιαιρετε φιλε μου μενεις στο βουνο χωρις ρευμα,τεχνολογια,ιντερνετ κτλ και εισαι αυταρκης για τη παρτη σου......
    Αν οχι,πολυ καλη η κριτικη σου αλλα επεκτεινε την και αλλου,σε αλλους τομεις,χωρους κτλ κτλ
    Υ.Γ:Εχεις σκεφτει ποτε οτι τα παπουτσια που φορας μπορει να τα φτιαχνουν μικρα παιδακια στην ινδια ή την αφρικη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οχι δα και τοσο κακος19 Μαΐου 2011 στις 5:54 μ.μ.

    Φιλε (και το εννοω) από την ΑΖ γραφεις «Πριν αρχισεις λοιπον να κανεις κριτικη για τους γηπεδικους κτλ κανε καλυτερα κριτικη κτλ» και μετα αναπτυσεις μια τεταστια –για σχολιο-επιχειρημτολογια και επισημάνσεις. Γιατι όμως; εγω στα σχολια που εκανα κριτικη στους γηπεδικους; Σε πιοα σημεια; Ειπα κατι για τις παε και ειπα κατι για το θεσμο του ποδοσφαιρου γενικα. Και μαλιστα ειπα ότι συνομιλω πε αυτους που πανε στα γηπεδα και όχι με αυτους που κονομανε από αυτά. Που διαφωνεις; Ξανακοιτα τα σχολια μου (κακος και μονος και κκ ---κν ηθελα να γραψω). Το τι σχεση εχει το νετ, η αφρικη με τα καλοπροαιρετα σχολια μου δεν ξερω (λυπαμε φιλε για τον ακρωτηριασμό). Χαλαρώστε λιγο. Αυτά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλα καλά να πάνε!!!
    Προσοχή στο πολύ αλκοόλ...Πώς θα σκοράρετε έτσι;
    Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re paides twra to eida...na katevoume?...prolavenoume?
    y.g.:elpizw na provalete to teletingo.aristourgima!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή επιτυχία στο φεστιβάλ σας!!!! Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες αν θελουμε να παει μπροστά η οπαδικη φάση και αν γουστάρουμε να χτίσουμε μια υγιή οπαδικη κουλτούρα...
    Σας περιμένουμε σε κανά μήνα περίπου και στο δικό μας τριημερο φεστιβαλ. Βάλτε πούλμαν!!!! Οι μετακινήσεις επιτρέπονται!!! Να είστε καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. forsa ACABistas!!!
    makari na mporousa na imoun ekei.
    kala na peraste.
    GATE*6 ANTIFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. o panos ap'to thermo exei dukeo......

    foberh taineia

    mpatse..to mpoulo....
    apo thn panaitwlikaramas

    ΑπάντησηΔιαγραφή