Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ούτε στο Αγρίνιο,ούτε πουθενά...

Τι είναι η χρυσή αυγή:
* H χ.α είναι ένα τσούρμο μαχαιροβγαλτών ακροδεξιών που αναπολούν τη χούντα των συνταγματαρχών καθώς & τα καθεστώτα του χίτλερ, του μουσολίνι, του φράνκο κ.α
* Η ακροδεξιά αυτή συμμορία οραματίζεται μεγάλες πατρίδες & καθαρές φυλές ενώ εναντιώνεται στην ελευθερία και την ισότητα μη διστάζοντας να εξαπολύσει δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες, πρόσφυγες, αγωνιστές, αναρχικούς, αριστερούς, ομοφυλόφιλους & σε ότι μοιάζει διαφορετικό για τις μισάνθρωπες αντιλήψεις τους.
* Είναι μια φασιστική συμμορία που εκμεταλλευόμενη τις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες & τη κρίση αναρριχήθηκε ψηφοθηρικά χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του λαϊκισμού & εισχωρώντας στο κοινοβούλιο
* Είναι μια συμμορία της οποίας οι σχέσεις της με το παρακράτος της μαφίας και της νύχτας είναι πια γνωστές με εξέχοντα μέλη της να ασκούν το επάγγελμα του μπράβου ενώ δεν είναι λίγα τα ονόματα εκείνα που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις με συμβόλαια θανάτου, πορνοξενοδοχεία και νταβατζηλίκια.
Γιατί η χρυσή αυγή δεν είναι αντισυστημική όπως κηρύττει:
* Η χ.α  αποτελούσε πάντα όργανο του συστήματος ως εφεδρεία της εξουσίας. Έτσι σαν παρακρατική συμμορία, εξαπέλυε επιθέσεις σε μετανάστες & σε αγωνιζόμενους ανθρώπους με την ανοχή του κράτους και της αστυνομίας, ακόμη και μέσα από τις γραμμές της αστυνομίας η οποία ούτως ή άλλως φημίζεται για τη μεγάλη συμπάθεια που δείχνει το μεγαλύτερο κομμάτι της για τη χ.α. Όπου δεν επαρκούσαν τα κλομπς & οι «σκούπες» της αστυνομίας αναλάμβαναν τα μαχαίρια &ι τα ρόπαλα της χ.α. Σε πλήρη εναρμόνιση σε αυτή τη γραμμή και η δικαστική εξουσία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η αντιμετώπιση υπόπτου για την επίθεση σε σπίτι μεταναστών στο παναιτώλιο αλλά και φούρναρη που έδεσε και βασάνισε μετανάστη την ίδια στιγμή που βαρύτατες κατηγορίες βαραίνουν τους συλληφθέντες αντιφασίστες σε αθήνα και πάτρα. Κάτι ανάλογο συνέβη & στο αιτωλικό όπου μετά τις συγκρούσεις ρομά & λευκών κατοίκων της περιοχής, με τους φασίστες να πρωτοστατούν, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις ρομά στη συντριπτική πλειοψηφία τους κατοίκων. Και ας μη ξεχνάμε τη τοποθεσία που επέλεξαν οι ντόπιοι χιτλερίσκοι για τα γραφεία τους ακριβώς απέναντι από το αστυνομικό μέγαρο της πόλης.
* Ως παρακρατική εφεδρεία του κράτους, η χ.α αποτελεί ξεκάθαρα δημιούργημα της πολιτικής & οικονομικής εξουσίας και για αυτό υπηρετεί πιστά  τις προσταγές του κράτους & του κεφαλαίου. Διόλου λοιπόν τυχαία η αντίδραση των φασιστοβουλευτών της στις προτάσεις για μειώσεις μισθών στα σώματα ασφαλείας  καθώς & στη πρόταση για επιπλέον φορολόγηση των ελλήνων εφοπλιστών.
Γιατί η χρυσή αυγή είναι ένα τσούρμο θρασύδειλων νταήδων:
* Αν & αυτοχαρακτηρίζεται «αντισυστημική» και ταυτόχρονα «μάχιμη» η χ.α επιτίθεται σε εξαθλιωμένους μετανάστες, αναποδογυρίζει πάγκους κακόμοιρων μικροπωλητών (σε γαβαλού και μεσολόγγι) & επιτίθεται με τις γνωστές αναλογίες 10 σε έναν, σε μετανάστες (όπως στο παναιτώλιο). Κάτι που φανερώνει τη φυσική αλλά & πολιτική δειλία τους, τη στιγμή που τα μμε παρουσιάζουν τα μέλη της σαν καλογυμνασμένους και άφοβους στρατιώτες. Τόσο άφοβους που επέλεξαν να στεγάσουν τις εμετικές απόψεις τους  ακριβώς απέναντι και στα 20 μέτρα από τη κεντρική πύλη του αστυνομικού μεγάρου Αγρινίου…
 Αντιφασίστες/αντιφασίστριες από Αγρίνιο

Το φασιστικό μόρφωμα της χρυσής αυγής αφού εξασφάλισε την είσοδό του στη βουλή μετά τις τελευταίες εκλογές και κατάφερε να εκλέξει βουλευτή και στο νομό μας, προχωρά στο άνοιγμα γραφείων στην πόλη μας. Ο φασισμός λοιπόν προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι και στις γειτονιές μας.
 
Και δεν είναι μόνο το άνοιγμα των γραφείων τους που μας κάνει να το λέμε αυτό. Είναι τα πογκρόμ  που προσπαθούν να στήσουν εναντίον  των κοινοτήτων των ρομά σε αιτωλικό και παναιτώλιο, η επίθεση σε σπίτι και ο ξυλοδαρμός των μεταναστών που διέμεναν σε αυτό στο πανατώλιο, η επίθεση σε πάγκους μεταναστών σε μεσολόγγι και γαβαλού. Οι φασίστες λοιπόν της χρυσής αυγής κατά τη προσφιλή τους μέθοδο τα βάζουν με τους καταπιεσμένους βρίσκοντας πάντα διάφορες αφορμές αντλούμενες από τη μισαλλόδοξη ιδεολογία τους. Αυτοί λοιπόν οι φουσκωτοί Ελληνάρες (που μπορεί να είναι και αλβανοί  τύπου Roberto Haidi)  που τα έχουν δήθεν βάλει με το κατεστημένο πολιτικό - οικονομικό σύστημα στην ουσία αποτελούν την εφεδρεία της εξουσίας και λειτουργούν σε πλήρη εναρμόνιση με αυτή. Την ώρα που ο κόσμος ασφυκτιά κάτω από τα συνεχή μέτρα που παίρνονται, τη φτώχια που εξαπλώνεται όλο και πιο βαθειά στη κοινωνία, οι χρυσαυγίτες βλέπουν τον εχθρό στους μετανάστες, στους ρομά  προωθώντας τους πλαστούς διαχωρισμούς ανάμεσα στους από κάτω. Και φυσικά όπως τα ίδια κόμματα ενάντια στα οποία τόσο «μανιασμένα» μάχονται, έτσι και αυτοί τρέχουν να υπερασπιστούν την εκλογική τους πελατεία. Για αυτό και στήνουν κοινοβουλευτικό σόου για τις μειώσεις των ένστολων.
 
Οι  στρατιώτες/παλικαράδες της χ.α στο νομό αν και «υπεράνθρωποι», ανέθεσαν παρόλα αυτά τη προστασία τους στην ελληνική αστυνομία νοικιάζοντας χώρο σε κτήριο (το οποίο και ανήκει στο μπάτσο φρουρό του Mπαρμπαρούση) για τα γραφεία ακριβώς απέναντι από το τοπικό αστυνομικό μέγαρο και σε απομονωμένο σημείο στις παρυφές της πόλης. ‘Ένα σφιχταγκάλιασμα που προδίδει  για άλλη μια φορά την άριστη συνεργασία κράτους και παρακράτους.

Οι ντόπιοι φασίστες λοιπόν προσπαθούν να οργανώσουν τη δράση τους, να διαχύσουν τη δηλητηριώδη ιδεολογία τους στη πόλη μας. Σε μια πόλη όμως που η ιστορική μνήμη είναι ζωντανή, σε μια πόλη που έχει μετρήσει πολλά θύματα από το πέρασμα του φασισμού και που θα στέκεται πάντα εχθρική απέναντι στα εθνικιστικά, ρατσιστικά, συντηρητικά και φασιστικά κηρύγματα μίσους

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ
Κατάληψη Apertus- Αγρίνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου