Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Κάτω τα ξερά σας από τους οπαδούς

Τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε μια πρωτοφανή επιχείρηση εκφοβισμού απο την ελληνική αστυνομοκρατία και την δικαιοσύνη(???),προς έναν από τους πιο δυναμικούς συνδέσμους της Ελλάδος. Τον σύνδεσμο της Αυτόνομης Θύρας 10 του Ηρακλή Θεσ/νίκης. Ενας σύνδεσμος που τον τελευταίο καιρό εκφράζει δυναμικά και με καθαρή σκέψη τις απόψεις του οχι μονο για ΟΠΑΔΙΚΑ αλλά & για ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ θέματα. Ενας σύνδεσμος που έχει σαν αρχή την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και τον ΣΕΒΑΣΜΟ ανάμεσα στους οπαδούς. Μόλις λίγες μέρες πρίν η δικαιοσύνη θυμήθηκε να στείλει να δικαστούν 65 οπαδούς για την πορεία διαμαρτυρίας στα Τέμπη τον Ιούνιο του 2010. Να στείλει επίσης σε δικάσιμο έναν οπαδό για πυρσό που άναψε σε περσινό ματς της ομάδας του & έναν ακόμα για πανό που κρέμασε σε γέφυρα,έναν χρόνο πριν με μήνυμα κοινωνικού χαρακτήρα. Αξιοπερίεργο είναι πως όλοι αυτοί δεν συνελήφθησαν ποτέ για τα αδικήματα που κατηγορούνται & ποτέ δεν κλήθηκαν σε απολογία από κανέναν. Επίσης περίεργη είναι & η χρονική στιγμή των διώξεων,λίγες μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης των 22 συνοπαδών τους για παλαιότερη επίσης υπόθεση. Σαν να μην έφτανε όλο αυτό ήρθε & η μήνυση για εξύβριση από τον γνωστό τραμπούκο & παραγοντα των στημένων για ανακοίνωση που αναρτήθηκε από τον σύνδεσμο πέρυσι.. Όλως "τυχαίως" το σύνολο των παραπομπών αυτών έγιναν σε άτομα που αποτελούν τον βασικό πυρήνα του συνδέσμου & ήρθαν να προστεθούν στις υπόλοιπες για να φτάσουν όλες μαζί σε έναν αριθμό ρεκόρ.

Οι παραπομπές αυτές δεν είναι μόνο θέμα των Ηρακλειδέων αλλά όλων μας. Είναι προφανές πως κάποιοι φοβούνται την στιγμή που οι υγειώς σκεπτόμενοι οπαδοί θα συνειδητοποιήσουν τη δύναμη που διαθέτουν, θα ενώσουν την φωνή τους & θα σταθούν απέναντι στο κατεστήμενο του ποδοσφαίρου αλλά & δίπλα στο πλευρό  της κοινωνίας γενικότερα,της οποίας αποτελούν κομμάτι.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!!
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!

10 σχόλια:

  1. ευχαριστουμε μαγκες!!!! αθ10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρα ντου παντού! ευτυχώς υπαρχουν ακόμα οπαδοί με καθαρή σκέψη...Έξω τα λαμόγια και οι παράγκες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστουμε αλανια..σεβασμος στους οπαδους..α.θ.10..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε μάγκες! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ! ΑΘ.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα ξεμπερδέματα με ολους τους συνοπαδούς σας, καλά ξεμπερδέματα & στους δεκάδες δικούς μας που διώκονται /ή έχουν δικαστικές εκκρεμότητες αλλά & σε όλους τους διωκόμενους γενικότερα οπαδούς με συνείδηση. Καλά κουράγια & καλά μυαλά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχαριστουμε πολυ για τη συμπαρασταση αλανια,καλα ξεμπερδεματα και σε σας! Γιαννιτσα ΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστουμε τσακάλια!!! Καλή δυναμε σε ολους μας για τη χρονιά που ερχεται!!Ραντεβου στους δρομους και στα γηπεδα. ΑΘ10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γουστάρουμε να στηρίζουμε και να είμαστε δίπλα σε οπαδούς με ορθή οπαδική/κοινωνική συνείδηση και με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!
    Γερα αλάνια και όλα καλά θα πάνε.
    VAMOS Θ6-ΑΘ10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή