Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Δελτία τύπου για ερασιτεχνικά τμήματα

 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ...
 Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το αντρικό τμήμα χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού  στον αγώνα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο τον Α.Ο.Ιωαννίνων με σκόρ 29-28.

Σε έναν αγώνα διαφήμιση του αθλήματος, στον οποίο ξεχείλιζε το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες με σκοπό την νίκη και μπροστά σε 150 φιλάθλους αναμετρήθηκαν δύο ιστορικές ομάδες στον χώρο της χειροσφαίρισης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό και τον Α.Ο.Ι. να βρίσκουν λύσεις στις επιθέσεις τους και έτσι το δεκάλεπτο βρήκε ισόπαλες τις ομάδες με σκορ 5-5. Στη συνέχεια η δυνατή άμυνα της ομάδος των Ιωαννίνων και οι κακές επιλογές στην επίθεση των παικτών του Παναιτωλικού της επέτρεψαν να προηγηθεί στο σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με 6-10 και να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκόρ με 11-14.

Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εντελώς διαφορετική από το τέλος του πρώτου. Οι Αγρινιώτες παίκτες του Παναιτωλικού  ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, δυνάμωσαν την άμυνα τους και βγήκαν πολλές φορές στον αιφνιδιασμό πετυχαίνοντας όμορφα τέρματα και στο 40ο λεπτό κατάφεραν να ισορροπήσουν και πάλι το παιχνίδι ισοφαρίζοντας το σκορ σε 18-18. Για τα επόμενα 15 λεπτά έγινε μια πραγματική μάχη στο τερέν του Δ.Α.Κ. Αγρινίου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ-γκολ, με τις δυνατές άμυνες, τις δύσκολες επιθέσεις και τα νεύρα να έχουν την τιμητική τους. Όλα αυτά μέχρι το 56ο λεπτό του παιχνιδιού όπου η ομάδα μας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με δύο τέρματα 28-26.

Η ομάδα των Ιωαννίνων προσπάθησε να αντιδράσει και να κλέψει την ισοπαλία στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης τερματοφύλακα μας. Έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι στο 29-28 και τους παίκτες μας να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας έξαλλα αυτή τη νίκη.

Για τον Παναιτωλικο αγωνίστηκαν οι : ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Τ/Φ)-ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. (Τ/Φ)-ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ (Τ/Φ)-ΔΗΜΟΥ-ΠΥΡΠΗΡΗΣ-ΔΗΜΟΣ (1)-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΕΩΡΓΟΜΗΤΡΟΣ-ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ-ΣΥΡΑΚΟΣ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ (9)-ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ (9)-ΡΑΙΚΟΣ ΚΩΝ.(3)-ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (2)-ΓΕΩΡΓΙΟΥ (5).

«Πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που παρόλα τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και γενικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, είναι μια γροθιά, μια οικογένεια, μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ευχαριστούμε θερμά τον υπέροχο κόσμο μας που ήταν δίπλα μας με τις φωνές και το ζεστό του χειροκρότημα από το πρώτο εως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και τον περιμένουμε κοντά μας και στους υπόλοιπους τρείς τελικούς που έχουμε να δώσουμε στην έδρα μας. Επίσης ευχαριστούμε τον φυσικοθεραπευτή μας Κο Καλφούντζο Κωνσταντίνο για τις υπηρεσίες του καθ’ολη την διάρκεια της αναμέτρησης. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας το Σάββατο 15/03/2014 και ώρα 18:00 στο Κιλκίς με τους τοπικούς Πόντιους.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ HANDBALL ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Στο χειρότερο της φετινό εντός έδρας παιχνίδι, οι γυναίκες του Παναιτωλικού νίκησαν με 16-15 τον Πήγασο Αιγίου. Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η ομάδα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στο τέλος.

Το ημίχρονο έληξε με 9-5 και όλα έδειχναν πως θα' ταν ένα εύκολο απόγευμα. Οι κακές επιθετικές επιλογές και η χαλαρή άμυνα όμως στα πρώτα 10 λεπτά του 2ου ημιχρόνου, έφεραν την φιλοξενούμενη ομάδα σε απόσταση αναπνοής.

Παρόλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας μας έδωσε ευκαιρίες σε νέες αθλήτριες του συλλόγου, που όμως δεν φάνηκε να τις εκμεταλλεύονται πλήρως. Εντέλει, το τελικό αποτέλεσμα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Παναιτωλικού που με αυτή τη νίκη έφτασε τους 13 βαθμούς.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναιτωλικού για τη στήριξη και το χειροκρότημα του και τον περιμένουμε να γεμίσει το κλειστό ΔΑΚ Αγρινίου στις 23/3/14 στο ντέρμπι με τον Άρη Νίκαιας.

Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ): Καλογήρου Τ/Φ, Σπυροπούλου Τ/Φ, Αργύρη Τ/Φ, Ευστρατίου, Κοκκώνη 6, Συράκου 1, Σωτηρίου, Κουτσαυτοπούλου, Δήμου 3, Σκοτίδα, Θεοδώρου, Κολοβού, Κορομηλά 5, Πουρνάρα 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου