Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

28η Αγωνιστική: Ο.φ.η- Παναιτωλικός 1-0

Στο ντέρμπυ με τον ο.φ.η στο ηράκλειο η αγαπημένη μας ομάδας στερήθηκε της ενίσχυσης που της προσφέρουν οι οπαδοί και φίλοι της λόγω της γνωστής απαγόρευσης μετακίνησης που έθεσαν οι μπάτσοι του ηρακλείου, μια απαγόρευση που συνοδεύτηκε με τραγικά ψευδείς ισχυρισμούς των ντόπιων δημοσιοκάφρων μέσα από μια ανακοίνωση που ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής περιόδου οι οπαδοί του Παναιτωλικού προκάλεσαν φθορές σε παρακείμενα του γηπέδου οχήματα!! Άλλο ένα παράδειγμα άψογης συνεργασίας δημοσιογράφων και κρατικής καταστολής που και στον αθλητισμό δείχνουν να αλληλοσυμπληρώνονται..Για να διαβάσετε τι ακριβώς συνέβη στο περσινό παιχνίδι ανατρέξτε στις σελίδες του 2ου τεύχους ή στις αναρτήσεις με ετικέτα "τεύχος2" ή απευθείας εδώ.
Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, φαινόταν από τις αρχές του 1ου ημιχρόνου ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι και όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει πρώτη θα κέρδιζε και το παιχνίδι.
Άξιος αναφοράς είναι και ο τρόπος αναμετάδοσης του παιχνιδιού από κρατικό κανάλι με πολλά ζουμ στους οργανωμένους του ο.φ.η και παράλληλα στις δυο γελοίες και προκλητικές τουλάχιστον λινάτσες που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί της ηρακλειώτικης ομάδας. Ταυτόχρονα ο σχολιαστής της αναμετάδοσης του παιχνιδιού εκφραζόταν με απαξιωτικό και υποτιμητικό ύφος και με τα αντίστοιχα σχόλια για τους Αγρινιώτες και τον Παναιτωλικό εξιστορώντας με την ανάλογη διάθεση ιστορίες του παρελθόντος.
Ακόμη, μερίδα οπαδών της κρητικής ομάδας επιτέθηκαν με αντικείμενα και καπνογόνα στην αποστολή της ομάδας του Παναιτωλικού κατά την άφιξη της στο γήπεδο ενώ δεν επιτράπηκε η είσοδος της ομαδας νέων του Παναιτωλικού στο γήπεδο!
Τέλος να σημειωθεί ότι για άλλη μια φορά έντονη ήταν η παρουσία πανιών με εθνικοπατριωτικά σύμβολα κάτι που φανερώνει και την προφανώς έντονη παρουσία εθνικιστικών αποβρασμάτων στις κερκίδες του γεντί κουλέ.

2 σχόλια: