Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

28η Αγωνιστική: Ο.φ.η- Παναιτωλικός 1-0

Στο ντέρμπυ με τον ο.φ.η στο ηράκλειο η αγαπημένη μας ομάδας στερήθηκε της ενίσχυσης που της προσφέρουν οι οπαδοί και φίλοι της λόγω της γνωστής απαγόρευσης μετακίνησης που έθεσαν οι μπάτσοι του ηρακλείου, μια απαγόρευση που συνοδεύτηκε με τραγικά ψευδείς ισχυρισμούς των ντόπιων δημοσιοκάφρων μέσα από μια ανακοίνωση που ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής περιόδου οι οπαδοί του Παναιτωλικού προκάλεσαν φθορές σε παρακείμενα του γηπέδου οχήματα!! Άλλο ένα παράδειγμα άψογης συνεργασίας δημοσιογράφων και κρατικής καταστολής που και στον αθλητισμό δείχνουν να αλληλοσυμπληρώνονται..Για να διαβάσετε τι ακριβώς συνέβη στο περσινό παιχνίδι ανατρέξτε στις σελίδες του 2ου τεύχους ή στις αναρτήσεις με ετικέτα "τεύχος2" ή απευθείας εδώ.
Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, φαινόταν από τις αρχές του 1ου ημιχρόνου ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι και όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει πρώτη θα κέρδιζε και το παιχνίδι.
Άξιος αναφοράς είναι και ο τρόπος αναμετάδοσης του παιχνιδιού από κρατικό κανάλι με πολλά ζουμ στους οργανωμένους του ο.φ.η και παράλληλα στις δυο γελοίες και προκλητικές τουλάχιστον λινάτσες που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί της ηρακλειώτικης ομάδας. Ταυτόχρονα ο σχολιαστής της αναμετάδοσης του παιχνιδιού εκφραζόταν με απαξιωτικό και υποτιμητικό ύφος και με τα αντίστοιχα σχόλια για τους Αγρινιώτες και τον Παναιτωλικό εξιστορώντας με την ανάλογη διάθεση ιστορίες του παρελθόντος.
Ακόμη, μερίδα οπαδών της κρητικής ομάδας επιτέθηκαν με αντικείμενα και καπνογόνα στην αποστολή της ομάδας του Παναιτωλικού κατά την άφιξη της στο γήπεδο ενώ δεν επιτράπηκε η είσοδος της ομαδας νέων του Παναιτωλικού στο γήπεδο!
Τέλος να σημειωθεί ότι για άλλη μια φορά έντονη ήταν η παρουσία πανιών με εθνικοπατριωτικά σύμβολα κάτι που φανερώνει και την προφανώς έντονη παρουσία εθνικιστικών αποβρασμάτων στις κερκίδες του γεντί κουλέ.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Αλληλεγγύη στο λαό της Λιβύης


Πανί αλληλεγγύης (από οπαδούς της Αναγέννησης Καρδίτσας) προς τον λαό της Λιβύης που βομβαρδίζεται από τους ντόπιους δικτάτορες και τους δυτικούς ιμπεριαλιστές.

Λευτεριά στους οπαδούς


Πανί οπαδικής αλληλεγγύης από οπαδούς της Αναγέννησης Καρδίτσας

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ειδική θεματική εκπομπή στη Ραδιουργία

27η Αγωνιστική: Παναιτωλικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1

Η αγαπημένη μας ομάδα στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και μπροστά σε 4500- 5000 φίλους και οπαδούς της κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς στο σκορ και έτσι λύθηκαν τα πόδια των παικτών που ανά διαστήματα απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στην αρχή του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού της ιαπωνίας. Στα θετικά του κυριακάτικου απογεύματος ήταν ο παλμός στην εξέδρα εν όψει του ντέρμπι με τον ο.φ.η στο γεντί κουλέ αλλά και χάρη στη γενικότερη πορεία της ομάδας.

26η Αγωνιστική: Εθνικός Αστέρας- Παναιτωλικός 0-1

Άλλο ένα διπλό τεράστιας σημασίας για την ομάδα μας που όμως δεν συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Στο γήπεδο της Καισαριανής βρέθηκαν 1000 και πλέον ίσως οπαδοί και φίλοι του Παναιτωλικού που μετέτρεψαν τη καισαριανή σε Αγρίνιο!! Στα παραλειπόμενα είναι και η θρασύδειλη επίθεση που δέχτηκε με πέτρες λεωφορείο της γραμμής καισαριανή- αθήνα (γεμάτο με φίλους του Παναιτωλικού από το λεκανοπέδιο) μετά το τέλος του παιχνιδιού από μηχανάκια με οπαδούς του εθνικού αστέρα ή άλλων οπαδών πιο δημοφιλών ομάδων της αθήνας και της λοιπής αττικής.

25η Αγωνιστική: Παναιτωλικός-Βέροια 1-0

Ο Παναιτωλικός πήρε μια δύσκολη και αγχωτικότατη νίκη στο τέλος των καθυστερήσεων μπροστά σε περίπου 3000-3500 οπαδούς. από τους οποίους οι οργανωμένοι της μικρής κερκίδας δημιούργησαν για άλλη μια φορά πολυ όμορφη ατμόσφαιρα παρά τη βροχή πού έπεφτε αδιάκοπα
Στα εξω-αγωνιστικά τώρα,άξια αναφοράς ήταν η στάση των περισσότερων από τους οργανωμένους οπαδούς που βρισκόταν στη μικρή κερκίδα κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής που το κράτος επέβαλλε για τα δυο μέλη της κατασταλτικής μονάδας δίας που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια καταδίωξης και συμπλοκής. Πολλοί ήταν οι οπαδοί και φίλοι του Παναιτωλικού που επέλεξαν να εναντιωθούν σε αυτή την επιβολή της σιγής εκφράζοντας έτσι την εναντίωση τους στον αντικοινωνικό και κατασταλτικό ρόλο της αστυνομίας και της κρατικής καταστολής γενικότερα φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα μπα.γου.δο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακουστούν λίγες αποδοκιμασίες από μερίδα φίλων του Παναιτωλικού αλλά και από κάποιους «νοικοκυραίους», κυρίως από τη μεγάλη κερκίδα.
Το σύνθημα λοιπόν αυτό που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της σιγής απευθυνόταν γενικότερα στο ρόλο και την υπόσταση της αστυνομίας και της κρατικής καταστολής και όχι στα δυο αυτά συγκεκριμένα μέλη της.

24η Αγωνιστική: Δόξα Δράμας- Παναιτωλικός 0-1

Ο Παναιτωλικός πραγματοποιώντας μέτρια έως καλή εμφάνιση κατάφερε και πήρε ένα τεράστιας σημασίας και δύσκολο διπλό μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Στο γήπεδο βρέθηκαν και περίπου 40 οπαδοί και φίλοι της ομάδας μας από το Αγρίνιο αλλά και τη βόρεια ελλάδα οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι τη μακρινή βορειοελλαδίτικη πόλη με τα δικά τους μέσα.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ειδική θεματική εκπομπή (από Stoned by Dawn) στη Ραδιουργία FM


Θα ξαναμεταδοθεί την επόμενη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της τακτικής ώρας της εκπομπής στις 19.30

Ραδιο-διαδικτυακή εκπομπή σχετικά με το έντυπο Humba!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

85 Χρόνια Παναιτωλικός!!


Η αγαπημένη μας ομάδα συμπλήρωσε 85 χρόνια ιστορίας!
Σχετικά με το τι πρεσβεύει ο Παναιτωλικός και τι σημαίνει για όλους εμάς ξεφυλλίστε τις σελίδες του 1ου μας τεύχους για να διαβάσετε το ανάλογο άρθρο ή εναλλακτικά διαβάστε εδώ.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση των Radical Fans United

Διήμερη εκδήλωση (11 και 12 Μαρτίου) πραγματοποιείται στην Αθήνα
από τους RFU με πολυ ενδιαφέρουσες συζητήσεις,προβολές και εκθέσεις.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος!!!!!

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του εντύπου μας με πολύ ενδιαφέρουσα ύλη που ξετυλίγεται μέσα από 44 σελίδες!!! Το έντυπο μας διανέμεται χέρι με χέρι στους δρόμους και στο γήπεδο της ομάδας μας,στη κατάληψη Apertus αλλά και στο σύνδεσμο των Warriors στη πόλη μας,στο σύνδεσμο των Guerreros στην Αθήνα όπως και σε άλλα οπαδικά στέκια στη πόλη μας και αλλά και σε άλλες πόλεις.Επίσης για όσους θέλουν να το λάβουν ταχυδρομικά μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του email μας.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Εκπομπές στη Ραδιουργία !!!

ONE WORLD ONE RACE:
Κάθε Τετάρτη 5-6 το απόγευμα και σε
επανάληψη κάθε Δευτέρα βράδυ στις 12


STONED BY DAWN:
Κάθε Δευτέρα 7.30-8.30 το βράδυ

ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ:
Κάθε Τετάρτη 6-7 το απόγευμα και σε
επανάληψη κάθε Κυριακή στις 12 το βράδυ

Ακούστε αυτή τη Κυριακή το βράδυ σε επανάληψη (όπως γίνεται κάθε Κυριακή) την εκπομπή "Κερκίδα Συνειδήσεων" της Δευτέρας με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα και φυσικά με πολύ καλή μουσική!! Αυτή τη Κυριακή η τακτική επανάληψη της εκπομπής ενδέχεται να ξεκινήσει λίγα λεπτά νωρίτερα.

Υ.Γ: Στις επαναλήψεις των εκπομπών αλλά και στα δελτία αντιπληροφόρησης είναι σπάνια αλλά πιθανή μια ελαφριά απόκλιση των λίγων λεπτών πριν ή μετά τη προκαθορισμένη ώρα έναρξη τους.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νέα τεύχη!!

Κυκλοφορεί το 11ο τεύχος του fanzine των Radical Fans United. Το τεύχος είναι αφιερωμένο στο ζήτημα των ακριβών εισιτηριών σε συνδιασμό με την οικονομική κρίση. Το έντυπο διατίθεται χέρι με χέρι στο δρόμο και στο γήπεδο της ομάδας μας,στη κατάληψη Apertus αλλά και στο σύνδεσμο των Warriors όπως και σε άλλα οπαδικά στέκια στη πόλη μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διανομή του στη πόλη μας επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email της Αυτόνομης Ζώνης.

Επίσης κυκλοφορεί το 4ο τεύχος του Humba.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διανομή του στη πόλη μας επικοινωνήστε μαζί μας πάλι μέσω του email μας και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εντύπου.

Ποδοσφαιρικός αγώνας για την αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο λαό της Κερατέας

Συμβολική κατάληψη-παρέμβαση σε τηλεοπτικό σταθμό στο Αγρίνιο


Συμβολική κατάληψη πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, στα στούντιο του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού "Αχελώος TV".Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ζωντανής αθλητικής εκπομπής του σταθμού. Με αυτή τη παρέμβαση οι 25 περίπου άνθρωποι έδειξαν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των μεταναστών απεργών πείνας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γνωστοποίησαν το ζήτημα στη τοπική κοινωνία της πόλης μας. Κατά τη διάρκεια της κατάληψης αναρτήθηκε πανό αλληλεγγύης ενώ διαβάστηκε το πρώτο κείμενο των μεταναστών καθώς επίσης και το τελευταίο ιατρικό δελτίο τύπου. Στη συνέχεια προβλήθηκε σύντομο βίντεο με μηνύματα των μεταναστών και φωνάχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ