Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

1η Αγωνιστική Παναιτωλικός-Α.ε.λ Καλλονή 0-1

Λίγο πριν φτάσει η 1η αγωνιστική της νέας περιόδου η παε γνωστοποίησε πως εφόσον της ασκούμε κριτική και αποφεύγουμε να είμαστε υπάλληλοι, αυλοκόλακες ή πελάτες, τότε αυτή δεν θα εκδώσει συνδεσμιακά εισιτήρια στέλνοντας μας έτσι στα γκισέ.

Καπάκια μετά από λίγες μέρες ανακοινώνει τις τιμές εισιτηρίων. Προβαίνοντας σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία ορίζει γενική είσοδο στο πέταλο (θύρες 6 & 7) τη τιμή των 12€ τη στιγμή που για ευθεία κερκίδα του γηπέδου (τη μικρή) η τιμή ορίζεται στα 10€!! Αν μη τι άλλο, μια παγκόσμια πρωτοτυπία που φανερώνει τάσεις εκδικητικότητας και κομπλεξισμού.

Επειδή  όμως η αγάπη για τον Παναιτωλικό όταν είναι ανιδιοτελής είναι πολύ δυνατή και δεν καταστέλλεται ούτε με λουκέτα ούτε με ακριβά εισιτήρια, η πορεία των περίπου 150 οργανωμένων και μη οπαδών του Παναιτωλικού που ξεκίνησε από το κεντρικό μας σύνδεσμο κατέληξε στο πέταλο καταργώντας την εμπορευματική διαδικασία (πελάτη-εισιτηρίου) κάτι που επικροτήθηκε από πολύ κόσμο με αποτέλεσμα περισσότεροι από 400 οπαδοί και φίλοι της ομάδας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν το ακριβό αντίτιμο (εν μέσω κρίσης κιόλας) από τις θύρες 6  & 7 του πετάλου.

Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, που ούτως ή άλλως περνά σε δεύτερη μοίρα, ο Παναιτωλικός με χαμένες ευκαιρίες και χαμένο πέναλτυ ηττήθηκε μέσα στο κλουβί από τους αξιόμαχους νησιώτες.

6 σχόλια:

  1. Αυτά μπορεί να μου πει κάποιος ποιος τα γράφει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ μπορεις να μας πεις ποιος ρωταει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τσαμπουκαλεύεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο ακριβως ειναι το ερωτημα σου και το προβλημα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε καταλαβά το δικό σας πρόβλημα ποιο είναι? Τι μακρυνεία ρε φίλε? Που πας εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παω στο δρομο που χαραξε ο Haille Selassie...

    ΑπάντησηΔιαγραφή