Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η αλληλεγγύη & ο αλληλοσεβασμός τα όπλα μας απέναντι τους!!

Με μεγάλη μας ευχαρίστηση είδαμε το σ/κ που πέρασε  σε τρία γήπεδα της football league,να ανεβαίνουν πανιά στήριξης και αλληλεγγύης για τους οπαδούς του Παναιτωλικού. Την αρχή έκαναν οι "Μαυραετοί" της Δόξας Δράμας στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με την Καβάλα με το πανί που ανέγραφε "Λευτεριά στους 22 Warriors-Δόξα-4".Τους ακολούθησαν οι "Bianconeri" του Παναιγιάλειου στον κυριακάτικο αγώνα με το γαύρο Βόλου με πανί που έγραφε "Καμιά δίωξη στα αδέρφια μας του Παναιτωλικού-A.C.A.B". Και χθες η "Αυτόνομη Θύρα 10" του Ηρακλή Θεσ/νίκης,στο μάτς με τη Κασσιώπη/Α.Ο Κέρκυρα με πανί που έγραφε "Αλληλεγγύη στους Warriors" (στον ίδιο αγώνα αναρτήθηκε & πανί αλληλεγγύης για τους διωκόμενους Fentagin).

Οι τρεις σύνδεσμοι αποδεικνύουν έμπρακτα πως οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με τους οπαδους του Παναιτωλικού οικοδομούνται στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού & της αλληλεγγύης. Και οι τρεις σύνδεσμοι αναφέροταν στους 22 οπαδούς του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που δικάζονται σε λίγες μέρες για τα επεισόδια στο μάτς με τον ιωνικό πριν τρια χρόνια, με κατασκευασμένες κατηγορίες από τους μπάτσους-σερίφηδες της Νίκαιας. Σε ένα αγώνα που οι μερικές δεκάδες οπαδοί & φίλοι του Παναιτωλικού δέχτηκαν συντονισμένη επίθεση από οπαδούς του ιωνικού, από ασφ-αλήτες με κασκόλ της νικαιώτικης ομάδας, από "φουσκωτούς" μπράβους, από ντόπιους οπαδούς ομάδων του τέως π.ο.κ & από φασιστοχουλιγκάνους αρχικά έξω από το γήπεδο & στη συνέχεια μέσα σε αυτό. Με γνώμονα το δικαστήριο των ανηλίκων που έγινε πέρυσι και όλες οι πλαστές κατηγορίες κατέπεσαν, με αποτέλεσμα να αθωωθούν τα ανήλικα αδέρφια μας, περιμένουμε κάτι ανάλογο και για τους υπόλοιπους 22. 

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε "Αυτόνομη Θύρα 10", "Μαυραετούς" και "Bianconeri" για την αλληλεγγύη και την στήριξη τους. Την ίδια στιγμή δε,που ένα κομμάτι της Παναιτωλικής οικογένειας αλλά & της τοπικής κοινωνίας αδιαφορεί πλήρως όλο αυτό το διάστημα για την εξέλιξη της υπόθεσης. 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ !!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ & ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥΣ!

ΑΘΩΩΣΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ !!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ & ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣE ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου