Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Warriors-Θύρας 6

Η παρούσα ανακοίνωση έχει σαν σκοπό να κοινοποιήσει στην ευρύτερη Παναιτωλική οικογένεια & γενικότερα στη τοπική κοινωνία κάποια πράγματα τα οποία μαρτυρούν & καταδεικνύουν την γενικότερη αρνητική συμπεριφορά & το ανάλογο κλίμα της παε Παναιτωλικός με αποδέκτη τον οργανωμένο κόσμο του Παναιτωλικού & πιο συγκεκριμένα τον σύνδεσμο μας.

Πριν αναφερθούμε στο τελευταίο κρούσμα που αποδεικνύει περίτρανα την ανάρμοστη συμπεριφορά των στελεχών της παε απέναντι στα μέλη του συνδέμου μας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως το πολεμικό αυτό κλίμα απαξίωσης & περιθωριοποίησης του πιο ζωντανού & ενεργού κομματιού της Παναιτωλικής κερκίδας υφίσταται από τη μέρα εκείνη που η π.α.ε αποφάσισε να κατασκευάσει το εκτρωματικό αυτό κλουβί-φυλακή στο πέταλο της Θύρας 6. Μια κίνηση προσβλητική, ακατανόητη & χωρίς ίχνος σεβασμού προς όλους εμάς. Μέσω της προηγούμενης μας ανακοίνωσης ζητήσαμε τη περαιτέρω τροποποίηση του κλουβιού. Κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη. Τη στιγμή μάλιστα που σύσσωμος ο σύνδεσμος μας επέδειξε τιτάνια ψυχραιμία & αξιοθαύμαστη υπομονή. Μια υπομονή που όμως έχει & τα όρια της & που δοκιμάζεται ακόμη περισσότερο τις τελευταίες αγωνιστικές από τη προκλητική παρουσία των κρανοφόρων της αστυνομίας λίγα μόλις μέτρα από τη Θύρα μας.

Και σαν να μην έφτανε η προκλητική αυτή αδιαφορία της παε για τις εκκλήσεις μας, ήρθε άλλο ένα τραγελαφικό & συνάμα εξοργιστικό περιστατικό για να βάλει το κερασάκι στη τούρτα. Ύστερα από συνεννόηση μελών του συνδέσμου μας με μέλη των Fentagin του Ατρόμητου Περιστερίου, οι Περιστεριώτες φίλοι μας στα πλαίσια της οπαδικής αλληλεγγύης φρόντισαν να εξασφαλίσουν & να αφήσουν στα εκδοτήρια (που προορίζονταν για τους οπαδούς & φίλους της ομάδας μας) 56 προσκλήσεις για τα μέλη του συνδέσμου μας που θα εξέδραμαν (παρόλες τις δύσκολες οικονομικές/κοινωνικές συνθήκες) τη Δευτέρα από το Αγρίνιο στο Περιστέρι. Όταν το πούλμαν με τους εκδρομείς από το Αγρίνιο έφτασε έξω από τη θύρα των φιλοξενουμένων μια άσχημη έκπληξη περίμενε. Οι  προσκλήσεις είχαν βγάλει φτερά & είχαν εξαφανιστεί. Με τη βοήθεια των Fentagin μάθαμε στη συνέχεια πως μέλος της παε Παναιτωλικός λίγη ώρα πριν είχε περισυλλέξει από το εκδοτήριο εκτός των 30 προσκλήσεων που προβλέποταν να πάρει η παε Παναιτωλικός από την αντίστοιχη του Ατρομήτου & τις 56 προσκλήσεις που προορίζοταν για τους εκδρομείς από το Αγρίνιο!! Παρόλες τις συνεννοήσεις με μέλη των διοικήσεων & των δυο παε & με τη τεράστια βοήθεια των παιδιών από τους Fentagin δεν καταφέραμε να βγάλουμε μια άκρη που να εξηγεί για ποιο λόγο, με πιο σκεπτικό & με ποια αρμοδιότητα το μέλος της παε Παναιτωλικός έβαλε χέρι στις 56 προσκλήσεις που προοριζόταν για εμάς.

Δεν φτάνει που η παε μας συμπεριφέρεται σαν περιθωριακούς ή εγκληματίες μαντρώνοντας μας σε ένα επαίσχυντο κλουβί μέσα στο ίδιο το πέταλο μας, μέσα στο γήπεδο στο οποίο μεγαλώσαμε.. Ούτε φτάνει το ότι δεν επιτρέπει σε φιλοξενούμενους οπαδούς να παραβρεθούν στο γήπεδο (παρόλο που σε ορισμένους αγώνες αυτό δεν γεμίζει) κάτι που ταυτόχρονα στερεί & από εμάς την ευκαιρία & το δικαίωμα να βρισκόμαστε στα περισσότερα από τα γήπεδα που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα... Ακόμη και όταν αυτές οι αγκυλώσεις (απόρροια του μοντέρνου ποδοσφαίρου) που εγκαθιδρούν οι αθλητικές αρχές, η αστυνομία, οι χορηγοί σε συνεργασία πάντα με τις παε ξεπερνιόνται με την αμοιβαία συνεργασία αποκλειστικά & μόνο μεταξύ των οπαδών, έρχονται περιστατικά σαν αυτό που συνέβη στο Περιστέρι για να μας υπενθυμίσει για άλλη μια φορά πως κάποιοι θεωρούν το Παναιτωλικό κτήμα τους & μαγαζί τους & στοχεύουν στο να κάνουν το γήπεδο μας, ένα χώρο αποστειρωμένο από τραγούδια, συνθήματα, ζωντάνια,γηπεδική ατμόσφαιρα & εκφράσεις ανιδιοτελής οπαδικής αγάπης προς τον Τίτορμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου