Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η αλληλεγγύη το όπλο (και) των οπαδών

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε οι οποίες χαρακτηρίζονται από την οικονομική εξαθλίωση (ανεργία, φόροι, ακρίβεια γενικότερη αλλά & όσο αφορά τα εισιτήρια αγώνων) & τη καταιγίδα καταστολής (αστυνομική βία, αθλητικοί τρομονόμοι, απαγορεύσεις μετακινήσεων κτλ) που εξαπολύει κράτος & αστυνομία χαιρόμαστε όταν διαπιστώνουμε ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα. Μια ελπίδα που πηγάζει μέσα από την αμοιβαία κατανόηση & την αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε λοιπόν τους οπαδούς του Παναιγιάλειου (Bianconeri club),του Ηρακλή Θεσ/νίκης (Αυτόνομη Θύρα 10) & της Δόξας Δράμας (Μαυραετοί) για τα πανιά αλληλεγγύης που σήκωσαν τις προηγούμενες μέρες για τους 22 οπαδούς της ομάδας μας που διώκονται για τα γνωστά συμβάντα της νίκαιας προ τριετίας.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τους οπαδούς του Ατρόμητου Περιστερίου (Fentagin), του Ηρακλή Θεσ/νίκης (Αυτόνομη Θύρα 10) & προς όλους τους οπαδούς με συνείδηση που διώκονται & δοκιμάζονται από τις βάρβαρες ορδές των αστυνομικών, δικαστικών & αθλητικών αρχών.

Σεβασμός στους οπαδούς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου