Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

6η Αγωνιστική Πας Γιάννενα – Παναιτωλικός 3-0





Σε ένα από τα ντέρμπι της κατηγορίας ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών που μας είχε δημιουργήσει το ξεκίνημα με 5 στις 5 νίκες κ το μηδέν παθητικό στην άμυνα. Πέρα από τα αγωνιστικά, αξιοσημείωτη ήταν η εμμονή της διοίκησης του Πας να μας δώσει μόνο 250 εισιτήρια, αριθμός τραγικά μικρός για τις ανάγκες των οπαδών του Παναιτωλικού.. Τελικά στο γήπεδο βρεθήκαμε 300 περίπου (μιας και αρκετοί οπαδοί του Παναιτωλικού που είχαν εισιτήριο για άλλες θύρες κατάφεραν και μπήκαν στο μέρος του πετάλου που βρισκόταν και οι οργανωμενοι οπαδοί της ομάδας μας) άτομα τα οποία εισήλθαν σε αυτό από μια πόρτα που χωρούσε ένα μόνο άτομο. Μία ακόμη φοβερή έμπνευση των μπάτσων…Η παρουσία των μπάτσων ήταν αρκετά έντονη μέσα και έξω από το γήπεδο. Κάτω από δυνατή βροχή, οι οπαδοί του Παναιτωλικού παρέδωσαν μαθήματα οπαδισμού, αφού δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε παρά την πολύ άσχημη εμφάνιση της ομάδας .Στο ημίχρονο οι ματάδες τράβηξαν οπαδό του Πας που πήδηξε μέσα στο γήπεδο. Αμέσως από το πέταλο μας ακούγεται το σύνθημα που όλους μας ενώνει μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι καθώς κ λευτεριά στους οπαδούς, συνθήματα που δεν βρίσκουν ανταπόκριση από τους οπαδούς του Πας παρά μόνο ύστερα από κάποια λεπτά και μόνο από το πέταλο όπου κάθονται οι απεί ρωτάν. Επίσης αμέσως σηκώθηκε στα κάγκελα του πετάλου μας πανό που έγραφε λευτεριά στους οπαδούς. Με τη λήξη του ματς οι μπάτσοι δείχνουν άλλη μια φορά το πόσο κομπλεξικοί είναι και μας κρατάνε για πάνω από μια ώρα μέσα στο γήπεδο με καταρρακτώδη βροχή κ ενώ οι οπαδοί του πας είχαν αποχωρήσει προ πολλού. Βέβαια βροχή έπεσαν και τα μπινελίκια προς τους μπάτσους από το σύνολο μας με τους τελευταίους απλά να κοιτάνε.
Τέλος να αναφερθεί ότι οι οπαδοί του Παναιτωλικού μας,ταξίδευσαν με πέντε πούλμαν στην ηπειρώτικη πόλη ενώ πολλοί οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας που ταξίδευσαν με τα δικά τους μέσα είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για άλλες θύρες του γηπέδου. Από αυτούς, που ήταν αρκετοί, λίγοι κατάφεραν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από το πέταλο που βρισκόταν και ο οργανωμένος όγκος των οπαδών της ομάδας μας. Οι υπόλοιποι παρακολούθησαν το παιχνίδι από άλλες θύρες.

2 σχόλια:

  1. ti les re paidi mou toooso polu? :P
    oxi den peftoume POTE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΘΥΡΑ 6 ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.Η ΘΥΡΑ 6 ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΙΠΑΔΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΕΞ ΤΙΒΙ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΓΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.
    ΝΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή