Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Όσο για μένα,να μη φοβάσαι, γιατι γουστάρω όπως γούσταρα πάντα..

Είμαστε τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 6,αντιπροσωπεύουμε και υποστηρίζουμε με ΠΡΑΞΕΙΣ αλλά και με τον ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ μας, την ομάδα της πόλης μας, τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Κανένας πρόεδρος, καμιά επιτυχία-αποτυχία της στιγμής και καμιά μεταγραφή δεν μας κλείνει τα μάτια. Δηλώνουμε ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ, είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ να πολεμήσουμε τον οποιονδήποτε εχθρό της ΙΔΕΑΣ που πιστεύουμε και αγαπάμε. Το νέο Δ.Σ του συνδέσμου επιφυλάσσεται για το άνοιγμα νέου κεντρικού χώρου στις αρχές Ιουλίου αντάξιο της δυναμικής της ΘΥΡΑΣ. Προσκαλούμε στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας όλους όσους νιώθουν την ανάγκη να συμβάλλουν στο ΝΕΟ ξεκίνημα. Οι εγγραφές ξεκίνησαν..

*** (20 ΕΥΡΩ το εξάμηνο - 40 ΕΥΡΩ για όλο το χρόνο)
Ωράρια Λειτουργίας Συνδέσμων:
- Άγιος Κωνσταντίνος :
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (20:00 μ.μ - 22:00 μ.μ)
- Βrooklyn (Αγγελοκάστρου 37) :
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (19:00 μ.μ - 22:00 μ.μ) ***

Υ.Γ.1 Μας χαρακτηρίζουν οι πράξεις και όχι τα πολλά λόγια, ότι κάνουμε, το κάνουμε με αγάπη για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και τη ΘΥΡΑ 6. Δεν υπάρχει καμιά διάθεση για προσωπικούς εγωισμούς, προσωπικό κέρδος-προβολή. Αυτή τη στάση θα πρέπει να κρατάμε όλοι μας.
Υ.Γ.2 Χαιρετίζουμε την καταπληκτική προσπάθεια των παιδιών της Αυτόνομης Ζώνης για το << 2ο A.C.A.B. Festival >> και ευχαριστούμε, για την παρουσία τους στην πόλη μας, τους Bianconeri και τους Fentagin.

Θύρα 6 - Warriors

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου