Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Θρασύδειλη επίθεση στη κατάληψη Apertus & ανακοίνωση της συνέλευσης της

Θρασύδειλα φασιστικά ανθρωπάρια ενισχυμένα με συνοδοιπόρους τους από άλλο νομό επιτέθηκαν στο χώρο της κατάληψης Apertus περίπου στις 12.30 το βράδυ εκμεταλλευόμενοι τόσο το ότι ο χώρος τη στιγμή εκείνη ήταν χωρίς κόσμο όσο και τις πλάτες που τους παρέχει η αστυνομία.. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη πλατεία Δημάδη και επιτέθηκαν σε παρέα 4-5 αγοριών & κοριτσιών αλλαλάζοντας φασιστικά συνθήματα, χαιρετώντας "αρχαιοελληνικά", πετώντας τρικάκια σχετικά με την χούντα των συνταγματαρχών (21η Απρίλη γαρ) και δίνοντας μια "άνιση μάχη" με τα πλακάκια της άδειας πλατείας. 

Φυσικά επέλεξαν να κινηθούν προς τη πλατεία γνωρίζοντας πως είχε αδειάσει μιας και μέχρι τις 12, η πλατεία (σημείο αναφοράς για νεολαίους και αντιφασίστες της πόλης μας) έσφυζε από κόσμο. Για άλλη μια φορά επέδειξαν απλόχερα τόσο τη πολιτική γυμνία τους όσο και τη  θρασυδειλία τους στο δρόμο μιας και ως γνήσιες "αρχαιοελληνικές" κότες έκαναν εφορμήσεις εκ του ασφαλούς σε άδειες από κόσμο πλατείες και χώρους.

Και όλα αυτά μια βδομάδα μετά τη σφαλιάρα που έφαγαν από την Αγρινιώτικη κοινωνία όσο αφορά τη πρώτη ανοιχτή εκδήλωση στη πόλη μας που προγραμμάτιζαν να κάνουν και η οποία ματαιώθηκε και σύμφωνα με αυτούς μετατέθηκε για το μέλλον....

Έξω οι φασίστες από κερκίδες, πλατείες, πόλεις και χωριά
Κάτω τα ξερά σας από τη κατάληψη Apertus

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κατάληψης Apertus σχετικά με την θρασύδειλη επίθεση που δέχθηκε από τους υπάνθρωπους φασίστες:

Οι καταλήψεις είναι κομμάτι των κοινωνικών ταξικών αντιστάσεων
Αργά το βράδυ προς ξημερώματα της 21ης Απριλίου κάποιοι νοσταλγοί και ιδεολογικοί απόγονοι του χουντικού συρφετού πραγματοποίησαν επίθεση στο χώρο της κατάληψης Apertus στο Αγρίνιο. Προξένησαν φθορές στην εξωτερική και στην εσωτερική πόρτα του χώρου και συνέχισαν τους τραμπουκισμούς τους σε μικρή παρέα νεολαίων στη πλατεία Δημάδη όπου πέταξαν και φειγ βολάν υμνώντας την 21η Απριλίου.

Οι απόγονοι των ντόπιων ταγματασφαλιτών συνεχίζουν τις πρακτικές των προγόνων τους με το να κυνηγούν, να στοχοποιούν και να επιτίθενται σε ανθρώπους και χώρους που προασπίζονται την ελευθερία σε μια εποχή ολοκληρωτισμού.

Οι επιθέσεις που έχει δεχθεί ο χώρος της κατάληψης το τελευταίο χρόνο από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς (μηνύσεις, επιθέσεις φασιστών) αποσκοπεί στην ποινικοποίηση και τρομοκράτηση ενός ολόκληρου κομματιού κόσμου που αγωνίζεται. Του κόσμου αυτού που κατεβαίνει στο δρόμο και στις απεργίες αντιδρώντας έτσι στα μνημόνια και στη ντόπια και ξένη τρόικα, του κόσμου που βρίσκεται απέναντι στα ντόπια και ξένα αφεντικά που με αφορμή τη κρίση έχουν στήσει γλέντι πάνω στο πτώμα του κόσμου της εργασίας και της ανεργίας. Του κόσμου που αντιστέκεται στον φασισμό και στο ρατσισμό και στέκεται αλληλέγγυος στους μετανάστες, που αντιδρά στο σύγχρονό ολοκληρωτικό καθεστώς με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και τα πογκρόμ κατά των οροθετικών, των τοξικοεξαρτημένων και των αστέγων. Του κόσμου που διεκδικεί τη πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά (ρεύμα, νερό, υγεία) για όλους και αγωνίζεται για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Τα χτυπήματα τους ούτε μας τρομάζουν ούτε μας τρομοκρατούν.
Μας οπλίζουν με περισσότερη ορμή για αγώνα
Υ.Γ. Φαίνεται ότι η τοπική οργάνωση της χρυσής αυγής μετά το φιάσκο της μεγάλης συγκέντρωσης που ήθελε να πραγματοποιήσει στη πόλη του Αγρινίου στις 14 Απρίλη  αλλά δε κατάφερε μετά τη γενική κατακραυγή της Αγρινιώτικης κοινωνίας, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανυψώσει το ηθικό των μικρόψυχων οπαδών της διοργανώνοντας (με την στήριξη & ενίσχυση από το γνωστό περιφερόμενο θίασο της χ.α από άλλους νομούς και τις πλάτες της αστυνομίας) επιθέσεις σε πόρτες αυτοδιαχειριζόμενων χώρων (όταν μάλιστα αυτοί είναι κλειστοί & χωρίς κόσμο) και εφόδους σε άδειες πλατείες.
Κατάληψη Apertus
21/04/13
Αγρίνιο

5 σχόλια:

  1. Για άλλη μια φορά αποδείξατε ότι είστε κότες και ψέυτες ρε μπάσταρδα.Η ντουζίνα πουστροπρεζόνια που ήταν στην πλατεία σκόρπισαν αμέσως και αυτα πουλέτε οτι ήταν παιδάκια είναι εντελώς ψέματα. Η γαμημένη προδωτική εποχή σας τελείωσε επειδή μέχρι σήμερα το μόνο που καταφέρατε είναι είναι να στηρίζετε τους μπάσταρδους αριστερούς πασόκους κλπ με αποτέλεσμα την εξαθλίωση του Έλληνα.Ο Ελληνικός λαός θα σας στείλει παρέα με τα φιλαράκια σας τους λάθρο εκεί που αξίζει να πάτε.ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και εσείς λέτε οτι είναι αλληλέγγυος στους λαθροφασίστες.Όταν θα σας βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό οι ισλαμοφασίστες δε θα σας ρωτήσουν αν είστε antifa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. klaste mas ta arxidia floroi giati den irthate mish wra poio nwris? tha trogate thn poutsa tou aiwna gia auto! Pantos vlepo exete epekteinei to diktuo ektos apo ta roufianosite twra grafete kai sta upoloipa e?Ekei doste maxes apo to plhktrologio giati sto dromo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε δεν πηγαν νωριτερα στην πλατεια γιατι ειναι ταπεινοι ανθρωποι κ δεν θελαν παρασημα αυτη τη φορα.χαχαχαχαχα. που πατε μωρε φλωροι?μονο κατω απο τα φουστανια των μπατσων πουλατε μαγκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Αγρίνιο είναι γνωστοί και ως πουθενάδες, παρασημοφόροι (!!) και κότες "χουντάτες". Μέχρι τις 12 η πλατεία έσφυζε από ζωή αλλά οι φασίστες πήγανε 45 λεπτά μετά όταν και ήταν 5 άτομα (3 αγόρια & 2 κοπέλες) και το μόνο που κατάφεραν ηταν να φωνάξουν δυο συνθήματα και να εκτοπίσουν από τη πλατεία κανα δυο ζευγάρια νεολαίων που άραζαν εκεί.Και όλα αυτά σε χρόνο ρεκόρ και με τις ενισχύσεις που ήρθαν από άλλο νομό (με παράδοση σε χουντολάγνους), μέλη και αυτά του διάσημου περιφερομενου τσίρκου της χ.α....

    Υ.Γ:Δεν θα ανεχόμασταν απο κανένα φασίστα να σηκώσει ανάστημα εδώ,ουτε ισλαμοφασίστα αλλά ούτε χριστιανοφασίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή