Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

4η Αγωνιστική: Παναιτωλικός - Π.α.ο.κ 0-1


Πολύ άσχημη εμφάνιση για την αγαπημένη μας ομάδα και ως εκ τούτου τρεις βαθμοί χαμένοι απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο που εκμεταλεύτηκε τη νωθρότητα, την ατονία, την αναποτελεσματικότητα και τα λάθη των παιχτών του Παναιτωλικού κατακτώντας τους βαθμούς της νίκης. Για άλλη μια αγωνιστική ο Παναιτωλικός δεν σκόραρε και η καλύτερη του ευκαιρία ήταν αυτή στις καθυστερήσεις που με λίγο περισσότερη προσοχή και τύχη θα μπορούσε να μας δώσει ένα υπερπολύτιμο βαθμό.

Ο κόσμος στάθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό της ομάδας γεμίζοντας το κλουβί ενώ οι οργανωμένοι της Θύρας 6 αποτέλεσαν για άλλη μια φορά τον 12ο παίχτη της ομάδας φωνάζοντας, τραγουδώντας και ενισχύοντας ασταμάτητα τον Τίτορμο.

Υ.Γ1: Ο Παύλος Φύσσας ζει, τσακίστε τους ναζί.

Υ.Γ2: Στη πόλη μας και στο γήπεδο της ομάδα μας βρέθηκαν και μερικές δεκάδες οπαδοί και φίλοι του Π.α.ο.κ, οι περισσότεροι από τους οποίους αν και με εισιτήρια στα χέρια δεν κατάφεραν να δουν την ομάδα τους και τον αγώνα μιας και τα όργανα της αστυνομίας φανέρωσαν για άλλη μια φορά τον αντικοινωνικό τους ρόλο απαγορεύοντας τους την είσοδο στο γήπεδο. Μετακινήσεις για όλους, μετακινήσεις παντού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου