Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση Warriors-Θύρα 6: Η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται..

Κάποιοι στο όνομα μια υποτιθέμενης εξυγίανσης του πρωταθλήματος ανακάλυψαν για άλλη μια φορά τους "φταίχτες" που στη πραγματικότητα είναι τα εξιλαστήρια θύματα. Τους οπαδούς. Βλέπετε αυτοί φταίνε για τα κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι τα λαμόγια μεγαλοπαράγοντες-πρόεδροι και εφοπλιστές, οι στημένοι αγώνες, οι ελεεινές διαιτησίες, το στοίχημα, η εμπορευματοποίηση του αθλήματος, τα παραρτήματα, οι παράγκες, οι δανεικοί και όλα αυτά τα "όμορφα" που έχουν καταστρέψει το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο και που δυσχεραίνουν τις προσπάθειες ομάδων και συλλόγων που επιμένουν να μένουν μακριά από όλα αυτά και να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο όπως η δική μας ομάδα, ο Παναιτωλικός. Με πρόσχημα την οπαδική βία οι διάφοροι ιθύνοντες ξεκινούν για άλλη μια φορά ένα τυφλό πογκρόμ ενάντια στη καρδιά του αθλήματος που δεν είναι άλλη από το κόσμο και τους οπαδούς.

Όλοι μας γνωρίζουμε όμως πως η βία των προέδρων-μεγαλοπαραγόντων και εφοπλιστών με τους προσωπικούς στρατούς και τις φυλλάδες τους με τα αιματοβαμμένα εξώφυλλα είναι πολύ χειρότερη και επικίνδυνη. Η βία των στημένων αγώνων, των ακριβών εισιτηρίων σε περίοδο κρίσης, της ανελέητης καταστολής, της αστυνομικής κτηνωδίας και των προσωπικών συμφερόντων των μεγαλοπαραγόντων που χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο ως βιτρίνα είναι πολύ πιο βλαβερή για το ποδόσφαιρο. Για τους τσαμπουκάδες μέσα στις συνεδριάσεις της σούπερ λίγκας δεν υπάρχει βλέπετε κανένα ιδιώνυμο και κανένας αθλητικός νόμος, για τους οπαδούς όμως υπάρχει και αναβαθμίζεται κάθε λίγο και λιγάκι.

Και φτάσαμε στη χρονική εκείνη στιγμή που το κράτος και οι αρχές αποφασίζουν να επέμβουν προκειμένου να σώσουν το προιόν για αυτούς, το άθλημα για εμάς, που ακούει στο όνομα ποδόσφαιρο. Με αφορμή κάποια περιστατικά που γενικότερα συμβαίνουν σωρηδόν στα γήπεδα και στη συντριπτική τους πλειοψηφία στα γήπεδα που αγωνίζονται οι επονομαζόμενες και ως μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, τιμωρούν με τη μέθοδο του τσουβαλιάσματος όλες τις ομάδες της λίγκας και κυρίως τους οπαδούς και φιλάθλους, αποφασίζοντας ετσιθελικά η αγωνιστική αυτή να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, απαγορεύοντας με τον τρόπο αυτό στους οπαδούς και φίλους τόσο του Παναιτωλικού όσο και άλλων ομάδων να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα και να τη στηρίξουν, πληρώνοντας έτσι τις αμαρτίες μιας λίγκας για τις οποίες οι οπαδοί αυτοί δε φέρουν καμιά ευθύνη και υπαιτιότητα. Και κάπως έτσι η φαρσοκωμωδία που ακούει στο όνομα ελληνικό ποδόσφαιρο και Σούπερ Κλίκα συνεχίζεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου