Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Κερκίδα Συνειδήσεων

Η εκπομπή της Κερκίδας Συνειδήσεων στις 30-12-2010 θα αναβληθεί.Στη θέση της θα μεταδοθεί μια παλιότερη εκπομπή με θέμα τη σχέση γηπέδου,κοινωνίας και πολιτικής.

Η εκπομπη Κερκίδα Συνειδήσεων μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 12 το βράδυ



Υ.Γ:Οι συλληφθέντες οπαδοί του Παναιτωλικού πήραν νέα αναβολή. Η Κερκίδα Συνειδήσεων αναφέρθηκε στα γνωστά γεγονότα που προηγήθηκαν σε πρόσφατη εκπομπή.

8 σχόλια:

  1. Αλληλεγγύη στους οπαδους του ηρακλη (και σε ολους τους οπαδους ανεξαρτητου ομαδας) που δεν ασπαζονται και εχουν αποβαλλει το συνδρομο του ανευ λογου και αιτιας ακυρου χουλιγκανισμου και της απαραδεκτης αναιτιας βιας και καφριλας.Οι κρατικες και παρακρατικες μεθοδοι-μπραβιλικια και τα macho χουλιγκανιλικια δεν εχουν καμια θεση στο υγιες οπαδικο κινημα.
    Και φυσικα καμια διωξη στους συλληφθεντες οπαδους του παναιτωλικου και στον "φωτογραφο"!!
    Λευτεριά στους οπαδούς!
    Καποιος απο Α.Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ★ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 23 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ★

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=10IgXuicQ5c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγρινιώτες είστε παλικάρια!

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙ
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

    Αλληλύγγυος Ηρακληδέας από Α.Θ.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλληλεγγυη σε ολους τους συνειδητοποιημενους οπαδους ανεξαρτητου χρωματος.
    Εδω πανε να μας κοψουν τη μπαλα και πολλοι ασχολουνται εδω και χρονια με καφριλες του τυπου πεσιματα σε συνδεσμους,κερατα, μπραβιλικια, απαγωγες, αναιτια και ανουσια βια κτλ.Και καποιοι απο πανω χαιρονται και πλουτιζουν ταυτοχρονα..
    Καποιος απο Α.Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήνυμα των 22 αδερφών μας μέσα από το Μέγαρο όπου και κρατούνται

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΟΠΟΥ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΟΠΟΥ ΑΘΩΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΟΠΟΥ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!

    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 29/12 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΑΠΟ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΑΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΗΡΟΙ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ. ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 21 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ . ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

    ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ .

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ .

    ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!!!


    ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΕΛΙ 4
    ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΕΛΙ 5
    ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΕΛΙ 7
    ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΕΛΙ 8
    ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΕΛΙ 10
    ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΕΛΙ 12
    ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΕΛΙ 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή