Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Heres the 3rd All Colours Are Beautiful festival..

Με πλήρης επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο All Colours Are Beautiful festival του group μας που & φέτος πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο τοπίο του άλσους αγ. Χριστοφόρου στη πόλη μας. Υπολογίζουμε πως πέρασαν περισσότερα από 200  άτομα κατά τη διάρκεια & των δυο ημερών του φεστιβάλ. Πολλές ήταν επίσης οι ομάδες που συμμετείχαν στα τουρνουά ενώ για πρώτη ίσως φορά η βοήθεια του κόσμου για το στήσιμο του φεστιβάλ ήταν ικανοποιητική. Γηπεδικές ιαχές & πανιά, διάχυτος αντιφασισμός, προβολές, διανομή/ έκθεση εντύπων, οπαδικά γκράφιτι, πανιά αλληλεγγύης σε καταλήψεις & στον απεργό πείνας Κ. Σακκά, συζητήσεις, σουβλάκια, μπύρες & γενικότερα καταχρήσεις καθώς & μουσικές από την αυτο-οργανωμένη πολιτιστική συλλογικότητα της πόλης, τη de_control.

Οι εντάσεις & εκρήξεις εγωκεντρισμού & πρωταθλητισμού ήταν σαφέστατα μειωμένες σε σχέση με πέρσι αλλά υπήρξαν μιας & κάποιοι (ελάχιστοι είναι η αλήθεια) επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο κατά τη διάρκεια των αγώνων κάτι που εκτός από επικίνδυνο για την ομαλή συνέχεια του φεστιβάλ είναι & ακατανόητο όταν απέναντι σου στο γήπεδο έχεις, φίλους, συνοπαδούς, ακόμη & συντρόφους & γενικότερα παιδιά που απλά θέλουν να περάσουν καλά. Και φυσικά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά ο κόσμος τα μυνήματα που περνά ένα φεστιβάλ σαν αυτό.. 
Μοναδικό μελανό σημείο του φεστιβάλ η τραμπούκικη προσαγωγή των παιδιών που κατέβηκαν από την Ηγουμενίτσα προκειμένου να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ μας & στην οποία προέβησαν οι ένστολοι τραμπούκοι της ελ.ασ στήνοντας μάλιστα μπλόκο. Τέλος καλό όλα καλά μιας & τα παιδιά αφέθηκαν σύντομα ελεύθερα εκτός από ένα Αγρινιώτη συνοπαδό μας, αλβανικής καταγωγής που κρατήθηκε στο μπατσομέγαρο λόγω μικρής & ασήμαντης εκκρεμότητας στα χαρτιά του. Ίσως οι μπάτσοι βέβαια να λειτούργησαν έτσι θέλοντας να διασφαλίσουν τη "πολυπληθής" φασιστομάζωξη των 60-70 ατόμων που ήταν προγραμματισμένη για το ίδιο απόγευμα σε χωριό/προάστιο της πόλης μας.  Άλλωστε ως γνωστόν, μπάτσοι & ναζί το ίδιο μαγαζί..
 
Όσο αφορά το αθλητικό μέρος του φεστιβάλ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του κεντρικού club των Warriors το οποίο κατέκτησε το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 νικώντας μάλιστα στο τελικό τη φαβορί ομάδα Made in Agrinio ενώ ήταν & φιναλίστ στο τελικό του τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5. Εκεί παρόλη την υποστήριξη που είχε από το κόσμο με συνθήματα & καπνογόνα ηττήθηκε από τους Antifa Fight team από την Ηγουμενίτσα που παρουσίασαν ένα αθλητικότατο & πέρα ως πέρα ποδοσφαιρικό σύνολο. Στα highlights του ποδοσφαιρικού τουρνουά η νεαρότερη & πολυπολιτισμικότατη ομάδα του Baby Youth Block, οι ταλαντούχοι Αγρινιώτες hip-hoppers της Hip Hop Fc, οι Κουνουπίστας (από Μεσολόγγι & Αιτωλικό) & οι all-time classic πια Σ-'Εξι χωριάτες (από τον Αράκυνθο) που είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία που κατάφερε να περάσει μια φάση & να αποκλειστεί στην επόμενη χωρίς να καταφέρει να παίξει ΟΥΤΕ ένα αγώνα!! Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη ποδοσφαιρική ομάδα των Παλαίμαχων που αν & όνομα & πράγμα απέδωσε στοιβαρό & ώριμο ποδόσφαιρο καθώς & στη ποδοσφαιρική ομάδα του γκρουπ μας που ηττήθηκε μεν 3-2 αλλά αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στις πάρα πολλές τελικές φάσεις που κάναμε θα είχαμε καθαρίσει τον αγώνα από το 1ο ημίχρονο. Ο γνωστός όμως νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε για άλλη μια φορά. Φυσικά να μη ξεχάσουμε & την ομάδα με το όνομα Ανίκητοι που τελικά αποδείχθηκαν Αόρατοι (μιας & δεν προσήλθαν καθόλου). Πολλές ελπίδες για το μέλλον άφησε η μπασκετική ομάδα της κατάληψης Apertus. 
 
 
Ευχαριστούμε πολύ τους οργανωμένους & μη οπαδούς του Παναιτωλικού μας για τη συμμετοχή τους & τη βοήθεια τους, τους οπαδούς άλλων ομάδων για τη βοήθεια (στη κάβα & γενικότερα) & τη συμμετοχή τους, τα παιδιά που ταξίδεψαν από Μεσολόγγι, Αιτωλικό & Ηγουμενίτσα, τη γειτονιά που μας ανέχθηκε για δυο μέρες στηρίζοντας ταυτόχρονα το 2μερο τόσο με τη παρουσία της όσο & με τη πολύτιμη βοήθεια της, τους γκραφιτάδες του group Sunday Lovers & όλους τους φίλους & αντιφασίστες συντρόφους που μας βοήθησαν στη πραγματοποίηση του φετινού φεστιβάλ.
 
 

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των τουρνουά:  
Ποδόσφαιρο 5Χ5
Προκριματική φάση:
Antara FC-Hip Hop FC 2-3
Sankt Konstantine Warriors-Ανώνυμοι Αλκοολικοί Αγρινιώτες (3Α) 2-0
Youth Block-Panetolikos Handball Club 0-2 (α.α)
Warriors Central-Baby Youth Block 5-4
Warriors Central-Antifa Fight team 2-3

Φάση των 16:
Hip Hop FC-Αυτόνομη Ζώνη 3-2
Sankt Konstantine Warriors-Μαθητική Γροθιά 2-1
Youth Block-Μπαλαντέρ FC 2-1
Warriors Central-Μπύραυλος 2-0
Ανίκητοι-    Παλαίμαχοι 0-2 (α.α)
Rebelistas FC -Κουνουπίστας (Μεσολόγγι-Αιτωλικό) 2-0
Antifa Fight team (Ηγουμενίτσα)-FC Apertus 4-1
Δυναμό Τυφλίδας-Σ-Έξι Χωριάτες 0-2 (α.α)

Προημιτελική φάση:
Hip Hop FC-Σ-Έξι Χωριάτες 2-0(α.α)
Sankt Konstantine Warriors-Antifa Fight team 3-4
Youth Block-Rebelistas FC 2-3
Warriors Central-Παλαίμαχοι 1-1 (2-2 παράτ) (2-1 πέν)

Ημιτελική Φάση:
Antifa Fight Team-Rebelistas FC 5-1
Warriors Central-Hip Hop FC 4-0

Τελικός:
Warriors Central-Antifa Fight team 2-3

 Μπάσκετ 3Χ3
Προημιτελική φάση:
Αυτόνομη Ζώνη-Κουνουπίστας 11-4
Made in Agrinio-Apertus B.C 11-9
Sankt Konstantine Warriors (α.α)
Warriors Central (α.α)

Ημιτελική φάση:
Warriors Central-Sankt Konstantine Warriors 11-0
Made in Agrinio-Αυτόνομη Ζώνη 11-5

Τελικός:
Warriors Central-Made in Agrinio 16-14

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου