Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

22η Αγωνιστική Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-2

 Aηδιαστικό ήταν το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα μας με αποτέλεσμα ο κόσμος να εκνευριστεί και να βάλλει κατά διοίκησης και αρκετών παιχτών. Και πώς να μη το κάνει όταν βλέπει παίχτες που αμείβονται τη σημερινή εποχή με 1200e τη μέρα, τη στιγμή που αυτός τα κερδίζει σε ένα και δυο μήνες. Εφόσον βέβαια δεν είναι άνεργος. Έτσι λοιπόν ο οπαδός εκτός από τα χαράτσια, τους φόρους και τους μειωμένους μισθούς πληρώνει και ένα σεβαστό χρηματικό αντίτιμο για παρακολουθήσει την ομάδα του. Όταν λοιπόν παρόλο τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο οπαδός κάθε Κυριακή δίνει το παρόν στο πέταλο και στις άλλες κερκίδες, σίγουρα δεν μπορεί να ανεχτεί αυτούς που δεν τον σέβονται και πλουτίζουν εις βάρος της ανιδιοτελής οπαδικής του αγάπης προς την ομάδα και το Σύλλογο. Έτσι ξεσπάει δικαιολογημένα. Το ξέσπασμα αυτό εξωτερικεύτηκε με ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και με συνθήματα ενάντια στη διοίκηση, στην αστυνομία και σε όλους τους παίχτες που αμείβονται πλουσιοπάροχα και απλά κολλάνε ¨ένσημα¨.

Η ένταση αυτή οδήγησε και σε μια μικρή παραλίγο σύρραξη στο πέταλο μεταξύ μερικών οργανωμένων της Θύρας 6 με άλλους οπαδούς και φίλους της ομάδας μας από τη διπλανή θύρα 7. Η μεγάλη αυτή απογοήτευση δεν εμπόδισε παρόλα αυτά τον κόσμο του Παναιτωλικού να χειροκροτήσει συγκεκριμένο παίχτη του λεβαδειακού τη στιγμή της αλλαγής του όπως άλλωστε υπήρξε και κόσμος που χειροκρότησε τους λιγοστούς οπαδούς της λειβαδιώτικης ομάδας όταν αποχωρούσαν από τη κερκίδα.

Οι περίπου 15 οπαδοί του λεβαδειακού επισκέφθηκαν το κεντρικό σύνδεσμο μας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μαζί με κάποιους από εμάς μέχρι το γήπεδο. Εκεί αφού τους βοηθήσαμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για την θύρα 3 τους συνοδεύσαμε μέχρι εκεί  για να διασφαλίσουμε την είσοδο τους στη κερκίδα ανταποδίδοντας και για τη φιλοξενία που είχαν επιδείξει και αυτοί στους οπαδούς της δικής μας ομάδας στη λειβαδιά. Οι λεβαδειακοί φίλοι μας εισήρθαν στη θύρα αλλά οι μπάτσοι για άλλη μια φορά απέδειξαν τα δυο εξής πράγματα: Πρώτα το πόσο κομπλεξικοί είναι αφού κατάσχεσαν προσωρινά μια μικρή σημαία των παιδιών. Μετά απέδειξαν το πόσο πολύ τους ενοχλεί η οπαδική αλληλεγγύη όταν αυτή υπάρχει. Οι λειβαδιώτες υποστήριξαν με συνθήματα την ομάδα τους ενώ φώναξαν και σύνθημα που αφορούσε τους υπόδικους οπαδούς του Παναιτωλικού με το μεγαλύτερο μέρος του πετάλου να απαντά με ένα ζεστό χειροκρότημα. Πολλοί ήταν και οι φίλοι της ομάδας μας που χειροκρότησαν τα παιδιά κατά την αποχώρηση τους.

 Μετά τη λήξη του αγώνα πολυάριθμοι οπαδοί της ομάδας μας, πολιόρκησαν τα αποδυτήρια ζητώντας εξηγήσεις. Επίσης, ακριβώς λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια της έντασης που επικρατούσε στο πέταλο, «φουσκωτός» υπάλληλος της π.α.ε γρονθοκόπησε οπαδό της ομάδας μας. Οι «μπάτσοι» με ή χωρίς στολή είναι ανεπιθύμητοι στη κερκίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου