Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Just follow the Basslines (17 Mάρτη@πανεπιστήμιο)


Το 2ο μέρος της συνδιοργάνωσης των εκπομπών Karga Reggae (Ράδιο Κατάληψη, Πάτρα) και One world One race (Ραδιουργία, Αγρίνιο) και του Dub 'n' Bass crew (De_Control,Αγρίνιο) που συμπεριλαμβάνει  προβολή και party. 

Στο Αγρίνιο, το party και η προβολή θα πραγματοποιηθούν στη πανεπιστημιακή σχολή. Τα έσοδα από το δεύτερο αυτό μέρος της συνδιοργάνωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Ραδιουργίας (πχ υλικοτεχνικός εξοπλισμός).

Όπως και στη Πάτρα, έτσι και στο Αγρίνιο θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ Dub Echoes το οποίο καταπιάνεται με τις ρίζες, την εξέλιξη και τα μουσικά χαρακτηριστικά του dub ήχου, με την επίδραση του σε άλλα μουσικά ιδιώματα (από το punk & το hip hop έως το dubstep & το drum'n'bass) καθώς και με τις ταξικές και κοινωνικές καταβολές του (από τις παραγκουπόλεις του Κίνγκστον της Τζαμάικα στις λούμπεν και προλεταριακές γειτονιές και τα γκέτο του Λονδίνου και στη συνέχεια σε ολόκληρο το κόσμο).

Μετά τη προβοή θα ακολουθήσει party με djs sets απόλυτα εναρμονισμένα με το ντοκιμαντέρ.Τα dj sets θα επιμεληθούν οι δυο εκπομπές (Karga Reggae & One world One race) και το dub'n'bass crew.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου