Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η αλληλεγγύη το όπλο (&) των οπαδών ή αλλιώς Οπαδός σημαίνει Άνθρωπος

Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο σημαντικά από το ποιος έκανε το καλύτερο coreo, ποιος έκανε τη μεγαλύτερη εκδρομή, ποιος ψείρισε ποιον, ποιος έτρεξε ποιον, ποιος άναψε περισσότερα καπνογόνα κτλ κτλ.  Άλλωστε ο μηδενισμός, η αναίτια καφρίλα, η ποζεριά & η βαριά γηπεδική "μαγκιά" εδραίωσαν τη καταστολή στον εγχώριο οπαδικό χώρο πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζονταν οι ίδιες οι αστυνομικές, δικαστικές, αθλητικές αρχές & το κεφάλαιο που προχωρά τάχιστα στη πλήρη εμπορευματοποίηση του ποδόσφαιρου & γενικότερα του αθλητισμού.

Λιγοστές εξαιρέσεις, οι σποραδικές δράσεις αλληλεγγύης μεταξύ των οπαδών & οι κοινές ή μη δράσεις που αφορούν τόσο οπαδικά ζητήματα όσο και κοινωνικά. Μια από αυτές ήταν η εθελοντική βοήθεια που πρόσφερε αντιπροσωπεία των Fentagin (Ατρόμητος Περιστερίου) στους Barbarians (Λεβαδειακός) και στους λοιπούς κατοίκους και πολίτες της ευρύτερης εκεί περιοχής η οποία φλέγονταν από μεγάλη πυρκαγιά....Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό τσεκάρετε τα παρακάτω links..

Οπαδοί=Άνθρωποι (από Levadeiakos Gate 1)

Εμείς από τη μεριά μας μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε για αυτή τη κίνηση και ελπίζουμε κάποια στιγμή στο κοντινό ή μακρινό μέλλον να επικρατήσει ο οπαδισμός με συνείδηση. Απευθύνουμε έκκληση σε ΟΛΟΥΣ μας (ανεξαιρέτως οπαδικής προτίμησης) να αλλάξουμε μυαλά, αντιλήψεις και συμπεριφορά πριν να είναι αργά... Αν δεν είναι ήδη αργά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου