Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

10η Αγωνιστική:Ατρόμητος Περιστερίου-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Τη Δευτέρα που μας πέρασε η αγαπημένη μας ομάδα κατάφερε να αποσπάσει έναν ακόμα υπερπολύτιμο πόντο στη μάχη που δίνει και μάλιστα σε μια έδρα που ποτέ δεν ήταν εύκολη γι αυτήν αλλά & που οι ομάδες με τις οποίες έχουμε τους ίδιους στόχους δεν αναμένεται να καταφέρουν κάτι καλύτερο. Για ακόμη έναν αγώνα στολεκανοπέδιο της Αττικής ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως είχε (ξανά) τη ψυχή για να απαντήσει με το καταπληκτικό τέρμα του Camara πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45'. Στο Β' μέρος ναι μεν οι αντίπαλοι μας είχαν την υπεροχή των κινήσεων, με εξαίρεση όμως την ευκαιρία στην εκπνοή, δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Η ομάδα της καρδιάς μας δεν ήταν μόνη ούτε στο Περιστέρι, αφού παρά το εργάσιμο της ημέρας αλλά & γενικά των βάρβαρων οικονομικών συνθηκών που περνάμε όλοι μας, πάνω απο 300 Παναιτωλικοί τόσο από το Αγρίνιο & τα περίχωρα του όσο & από Αθήνα & το υπόλοιπο λεκανοπέδιο έδωσαν το παρόν & εκεί, ίσως μάλιστα & με μια ακόμη πιο δυναμική παρουσία στην εξέδρα από αυτή της Ριζούπολης. Κρατάμε λοιπόν αυτό το Χ και συνεχίζουμε τη μάχη μας την Κυριακή περιμένωντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΥΓ. Ευχαριστούμε μέσα απ την καρδιά μας τα παιδιά από το σύνδεσμο των FENTAGIN για όσα έκαναν για ακόμη μια φορά για εμάς. Η αλληλεγγύη μας σε αυτούς (όπως & σε όλους τους οπαδούς με συνείδηση) είναι δεδομένη όπως & η φιλοξενία μας απέναντι τους. Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζεται & τα συγκεκριμένα άτομα τον έχουν κερδίσει εδώ & καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου