Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Παναιτωλικός δεν είναι μονο το ποδόσφαιρο

Δελτίο τύπου Ερασιτεχνικών τμημάτων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. - Πόντιοι Κιλκίς 22-19

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου ''Μιχάλης Κούσης'' η ομάδα μας διπλασίασε τις νίκες της για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος απέναντι στην ομάδα των Ποντίων Κιλκίς.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι και το σκόρ στο 5ο λεπτό ήταν στο 1-1.Μετά το πρώτο πεντάλεπτο η ομάδα μας ανέβασε στροφές και προηγήθηκε με 4-2 στο 10' 7-4 στο 15' και 10-5 στο 20'.

Η ομάδα του Κιλκίς κατάφερε να μειώσει το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά από αδικαιολόγητη χαλάρωση των παικτών μας και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με σκόρ 12-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε προβλήματα στην επίθεση αλλά με την πολύ καλή της άμυνα κατάφερε να είναι μπροστά στο σκόρ.16-15 στο 40' 18-15 στο 45' και 19-18 στο 50ο λεπτό.Για να φτάσουμε στο 53' λεπτό του αγώνα και όλα να ξεκινάνε από το μηδέν καθώς η ομάδα των Ποντίων με ωραίες ενέργειες έφερε το παιχνίδι στα ίσια 19-19.

Στο σημέιο εκείνο οι παίκτες της ομάδος μας αφυπνίστηκαν και με καλές άμυνες και αιφνιδιασμούς τελείωσαν το παιχνίδι στο 22-19.

Τέλος να αναφέρουμε την παρουσία του Προέδρου της Κ.Ε.Δ. Ο.Χ.Ε. Κου Νικολίτσα στις κερκίδες του γηπέδου και να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον χειρούργο ορθοπεδικό Κο Τζελτζέ Βασίλειο ο οποίος παραβρέθηκε στο γήπεδο και τον φυσικοθεραπευτή Κο Καλφούντζο Κων/νο ο οποίος φρόντισε τους παίκτες και των δύο ομάδων καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας με κλειστές πόρτες καθώς εκτίσαμε την ποινή μας και στην επόμενη ΕΝΤΟΣ έδρας αναμέτρηση που θα γίνει στις 01/12/2013 με αντίπαλο την Γ.Σ.Δράμα πέριμένουμε το μεγάλο όπλο μας, τον όγδοο παίκτη μας που δεν είναι κανείς άλλος από τον υπέροχο κόσμο μας. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι εξής : Σπυρόπουλος Απ. (Τ/Φ)-Ράικος Σπ. (Τ/Φ)-Μπαζούλας Βασ.(Τ/Φ)-Δήμου Χρ.-Πυρπηρής Λ.-Καλλιακμάνης Κ.-Ραμμόπουλος Γ.-Σωτηρόπουλος Χριστ.-Νταούρος Ι.-Παπανίκος Δ.-Γιαννιώτης Δ.-Λάγιος Ανδρ.-Ράικος Κ.-Λαγός Κ. και Φωτόπουλος Λ.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας στην μακρινή Νάουσα το Σάββατο 23-11-2013 και ώρα 16:00

* Τη Κυριακή 24/11 ακολουθεί ο αγώνας χάντμπολ γυναικών ανάμεσα στοΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Γ.Φ.Σ & στην Ακαδημία Πατρών στις 16.00

Όλοι στο Δ.Α.Κ για να ενισχύσουμε τα κορίτισα & 
γενικότερα τα τμήματα του Ερασιτέχνη
 
Ενισχύστε τον Ερασιτέχνη γιατί Παναιτωλικός 
δεν είναι μονο το ποδόσφαιρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου