Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

2ο All Colours Are Beautiful Festival ! !

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το A.C.A.B festival που διοργάνωσε ξανά το group μας και που τείνει να καθιερωθεί σαν ένας underground θεσμός. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου στα δημοτικά γηπεδάκια όπως και πέρσι.Για άλλη μια φορά ήταν πολύς ο κόσμος που συμμετείχε ή πέρασε μια βόλτα από το φεστιβάλ στηρίζοντας το και προτιμώντας το από τις εκλογές ή από το euro και την πρόκριση της εθνικής ελλάδας (που στην αθήνα ακολουθήθηκε από πογκρόμ και μαχαιρώματα μεταναστών από εθνικόφρονες και κάφρους φασιστοπαδούς..) ξεπερνώντας χαλαρά τους 250 και τις δυο μέρες. 

Το φεστιβάλ μας,όπως και πέρσι,συμπεριλάμβανε μουσικές(dj sets από τη de_control collective), προβολές («κυνηγώντας φασίστες» και «εμπορευματοποίηση και αθλητισμός»), πάγκο με έντυπα και αυτό-οργανωμένη κάβα και ψησταριά τα έσοδα της οποίας θα χρησιμοποιούταν για τη κάλυψη ενός μέρους των εξόδων του τεύχους που κρατάτε αυτή τη στιγμή καθώς και για την ενίσχυση του ταμείου των δεκάδων διωκόμενων και υπόδικων οπαδών της ομάδας μας. Τη φετινή μας προσπάθεια στήριξαν με τη παρουσία τους αλλά και οικονομικά, μέλη των Fentagin και των Bianconeri. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που ταξίδεψαν από το Περιστέρι και το Αίγιο για τη στήριξη τους και τη πολύ καλή παρέα! !

Όσο αφορά το αθλητικό μέρος του διημέρου καλό θα ήταν να λείπουν οι κάποιες λιγοστές εξάρσεις πρωταθλητισμού και ανταγωνισμού κυρίως από φίλους μας νεαρότερης ηλικίας. Τέτοιες εξάρσεις είναι σίγουρα άσχετες με αυτά που πρεσβεύει το φεστιβάλ μας.
                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου