Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Τα παραλειπόμενα του αγώνα...

Στα υπόλοιπα προχτεσινά τώρα να πούμε ότι η «ΘΥΡΑ 6» ήταν εκεί και ήταν όπως έπρεπε να είναι παρόλο που κάποιοι έκαναν τα πάντα για να μην είμαστε εκεί.Η άρνηση να μας δώσουν εισιτήρια και η τιμή των εισιτηρίων στο πέταλο να είναι ίδια με πέρυσι παρόλο που στο υπόλοιπο γήπεδο υπήρχε έστω και ελάχιστη μείωση ήταν η απόφαση κάποιων φωστήρων της διοίκησης να μας κρατήσουν έξω από το γήπεδο ικανοποιώντας έτσι το δικό τους εγωισμό και ξέροντας ότι κάνουν κακό στην ομάδα. Βέβαια η απόφαση αυτή δεν ήταν ικανή να μας κρατήσει μακριά από τον Παναιτωλικό. Μάλλον για πολύ αστεία απόφαση μας φάνηκε. Εμείς απλά θα μπαίναμε στο γήπεδο ΜΑΣ ομαλότατα όπως και έγινε. Παρά την παραφιλολογία που υπήρχε για «ντου», για εντάσεις, για επεισόδια και παρά τις πρόσθετες κατασκευές που έκανε η διοίκηση στο πέταλο εμείς μπήκαμε στο γήπεδο και μάλιστα χωρίς την παραμικρή αψιμαχία . Απλά και όμορφα και ομαλότατα ήμασταν εκεί.

Όσο για τα σενάρια που αναφέρουν ότι σπάστηκαν 2 πόρτες ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας κάποιων. Το μόνο που έσπασε ήταν μόνο ένα λουκέτο. Μάλλον αυτή η απόφαση της διοίκησης να κάνει ζημιά στην ομάδα και να την αποκόψει από τον κόσμο της δεν άρεσε σε κανέναν. Αναφέρουμε ότι κόσμος του Παναιτωλικού οργανωμένος ή μη επικρότησε την κίνηση μας.

Μετά το τέλος του αγώνα μάθαμε ότι κύκλοι της διοίκησης του «φεύγω - μένω» αναφέρανε ότι θα κλείσουν το πέταλο. Να τους πούμε ότι η «ΘΥΡΑ 6», δεν είναι μια εξέδρα – μια κατασκευή  ή ένας αριθμός. Είναι πολύ περισσότερα, και αυτά τα περισσότερα ότι και να κάνουν για να τα σταματήσουν, τα μούτρα τους θα σπάνε.
 
Όταν αποφασίσουμε να μπούμε στο γήπεδο μας θα μπούμε, όταν αποφασίσουμε να μην μπούμε  δεν θα μπούμε. Έτσι απλά… Όσο για τα σενάρια σήμερα για μηνύσεις και φωτογραφικό υλικό το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να καλωσορίσουμε το Alter Ego του Αλέξη Κούγια στον Παναιτωλικό.

Και κάτι τελευταίο:
 
Η διοίκηση της Καλλονής έβγαλε ανακοίνωση ότι ευχαριστεί τον Παναιτωλικό για την άψογη φιλοξενία, οπότε η διοίκηση του «φεύγω - μένω» ας θεωρήσει την χθεσινή αναμέτρηση άκρως επιτυχημένη μιας και η εικόνα του συλλόγου δεν τσαλακώθηκε. Δεν έχει καμιά σημασία αν η ομάδα έχασε αρκεί που τους ευχαρίστησαν και έτσι ανεπηρέαστοι ας συνεχίσουν τον πόλεμο ενάντια στην «ΘΥΡΑ 6» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου